ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τετάρτη 15 Ιουνίου: Συνδικάτα, Αγανακτισμένοι” και Λαός στη μεγάλη “μάχη” κατά του Μεσοπρόθεσμου.

Η ημέρα της μεγάλης «μάχης» κατά του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος είναι η Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Σε γενική απεργία κατεβαίνουν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ που καλούν τους εργαζομένους να συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε γενική απεργία και καλεί σε συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην Ομόνοια και στον Πειραιά στις 11 π.μ. στον ηλεκτρικό σταθμό.

Τα συνδικάτα “καταδικάζουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα των άδικων, άνισων και αντικοινωνικών μέτρων της Κυβέρνησης και ζητούν άμεσα την απόσυρσή του” και είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι και την ψήφισή του.

Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν αποφασίσει στη λαϊκή τους συνέλευση, κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στις 15 Ιουνίου με “τρία μεγάλα ραντεβού” μπροστά στη Βουλή, στο σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός» και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 7 το πρωί. Σχεδιάζουν περικύκλωση της Βουλής την ώρα που θα συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Επίσης καλούν τον κόσμο να απέχει την ημέρα αυτή από την αγορά καταναλωτικών αγαθών.

“Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το Μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μαΐου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω (το μεσοπρόθεσμο). Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά.
  • Κατα την διεξαγωγή της μεγάλης Μάχης προσοχή μην σχίσετε τα καλσόν σας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τετάρτη 15 Ιουνίου: Συνδικάτα, Αγανακτισμένοι” και Λαός στη μεγάλη “μάχη” κατά του Μεσοπρόθεσμου. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">