ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η χώρα διέρχεται κρίση και αναζητούσα διέξοδο [ΒΙΝΤΕΟ] Γλυφάδα 16/6/2011




Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Πρέπει να δείς τα ΒΙΝΤΕΟ με την σειρά.



Η χώρα διέρχεται κρίσιμες στιγμές.




Για να βγάλουμε την χώρα απο το αδιέξοδο αναζητούμε διάξοδο.



Τελικά υπεραπλουστευτικά  η μόνη οδός διεξόδου οταν μια χώρα διέρχεται κρίση είναι ενα στρατιωτικό πραξικόπημα τουλάχιστον μιας πενταετίας ώστε να υπάρξει ενα πλαίσιο απο κανόνες που θα τυνχάνουν εφαρμογής, σε αντίθεση της πλασματικής Δημοκρατίας (Κομματοκρατίας) και των αποδεδειγμένα αυτονομημένων ''αναρχοπολιτικών.''

Σε μια χώρα που η ιστορία επαναλαμβάνεται σαφώς οχι ως φαρσοκωμωδία διότι υπάρχει η επανάλληψη των φαινομένων της δεκαετίας του 1960 που οδήγησαν στην Χούντα των Πραξικοπηματιών, και υπήρχαν και οι δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου πρίν συμβεί, όλα τα ενδεχώμενα είναι Θάλασσα άρα ρευστά.

Μπορώ να το αναπτύξω περισσότερο, δυστυχώς οι αποδέκτες δεν θα καταλάβουν με επάρκεια οτι οι ουσιαστικές αλλαγές θα υπάρξουν μόνο εαν υπάρξει μια στρατιωτική Χούντα και παύση των κομμάτων και των πολιτικών.
Στη συνέχεια   δημιουργία απο μηδενική βάση κομμάτων, πολιτικών, και ενός νέου Συντάγματος καθώς και ενός νέου Πολιτεύματος.

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ. Εχω εισπράξει το σύνολο των απόψεων και γνωρίζω καλύτερα τις πολιτικές επιστήμες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Η Δημοκρατική google αμέσως μετά την δημοσίευση αυτής της ανάρτησης η οποία είναι πασιφανές οτι είναι και μορφή χιούμορ, εχει μπλοκάρει τον Glyfadaweb και δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τίποτα.

    Εχει υπάρξει προσφυγή και αναμένω την συνέχεια.

    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Η χώρα διέρχεται κρίση και αναζητούσα διέξοδο [ΒΙΝΤΕΟ] Γλυφάδα 16/6/2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">