ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο 41% ο δικομματισμός συνεχίζει πρώτο κόμμα ο κανένας [Γλυφάδα Τρίτη 21 Ιουνίου 2011]


Συνεχίζει με άνοδο το πρώτο κόμμα της χώρας ο ''κανένας'' να βρίσκεται μπροστά απο το σύνολο των κομμάτων.

Ποσοστό 41% συγκεντρώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα, με τη ΝΔ να προηγείται έναντι του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου κατά 0,9%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τον τ/σ Mega. Σε προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας, το ΠΑΣΟΚ προηγούνταν κατά 1,7%.


Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 20,10%, η Ν.Δ. 21,00%, το ΚΚΕ 9,20%, το ΛΑΟΣ 6,50%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,00%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,10%, η Δημοκρατική Συμμαχίας 2,00% και η Δημοκρατική Αριστερά 3,00%. Δ/Ξ Δ/Α απάντησε το 19,10%, στο 10,% οι αναποφάσιστοι, ενώ το Άρμα Πολιτών λαμβάνει ποσοστό 2,20%.

Αρνητική είναι η άποψη του 58,8% των ερωτηθέντων για τον ανασχηματισμό, ενώ θετική του 40%. Για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πάλι, αρνητικά τοποθετείται το 66,3% και μόλις το 23,4% των πολιτών έχει θετική άποψη.

Ακόμη, το 95% ζητά έμπρακτη συμμετοχή των πολιτικών στις θυσίες.
  • Βάση αυτής της δημοσκόπησης γίνεται πασιφανές ότι τα δυο κόμματα του διπολικού καθεστωτικού συστήματος, το οποίο βαρύνεται για την συνολική κατάσταση της χώρας απέτυχαν, και σταδιακά θα καταρρεύσουν.
  • Υπάρχει το δεδομένο της αναγκαιότητας όλοι και όλες αυτοί που είναι αντίθετοι της σημερινής εικόνας των κομμάτων να επιλέξουν την δημιουργία του πρώτου αναγκαίου κόμματος πολιτών, με την ονομασία Κανένας. (Σίγουρα θα είναι το πρώτο κόμμα σε ψήφους εαν υπάρχει Απόδειξη οτι ενεργά ιδρυτικά μέλη είναι πολίτες που ουδέποτε είχαν ενεργή εμπλοκή με την πολιτική.)
Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα Τρίτη 21 Ιουνίου 2011
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο 41% ο δικομματισμός συνεχίζει πρώτο κόμμα ο κανένας [Γλυφάδα Τρίτη 21 Ιουνίου 2011] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">