ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ημερίδα στίβου στο 6ο Δημοτικό Στάδιο


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γλυφάδας και την Ε. Α. Σ. Πειραιά διοργάνωσαν ημερίδα στίβου στο 6ο Δημοτικό Στάδιο Ζέρβα-Άλσους και Τατακη

ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΠΑΙΔΙΑ

1. Αθλητές Στίβου με Αναπηρία του Δήμου Γλυφάδας
2. Ακαδημιες Στίβου του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γ. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γ. Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Γ Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ την Δευτερα 6 Ιουνίου 2011

Έλαβαν μέρος και αγωνιστήκαν, 30 αθλητές/αθλήτριες με νοητική καθυστέρηση και κινητικές δυσκολίες , ΑμεΑ και 54 παιδιά νηπιαγωγείου, 155 κορίτσια/αγόρια Α-Β δημοτικού 98 κορίτσια/αγόρια Γ-Δ δημοτικού και 72 αγόρια/κορίτσια Ε-ΣΤ δημοτικού.


Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ.Κόκκορης Κώστας,ο Αντιδήμαρχος Πόλης κ.Γεωργούλας Στάθης,ο πρώην Δήμαρχος κ.Λανδράκης Στέλιος,η Δημοτικη Σύμβουλος Παπαδημητρίου Σύλβια, η κ.Αθηνα Λυγνου και Δάφνη Μπίλια-Χαρίση, ο πρωην Αντιδήμαρχος κ. Λεβετσοβιτης Νίκος, ο πρώην πρόεδρος του Αθλ. Οργανισμού κ. Ασλανίδης Βαγγέλης,τά μέλη του ΔΣ του ΚΑΠΠΑ γιά τον Αθλητισμό κ.κ.Παπαδημητρίου Χρήστος , Κάννος Στράτος και Παρασκευουλάκος Γιώργος, ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ.Χονδροκουκης Κυριάκος, τα μέλη του ΣΕΓΑΣ Αργητακη Ξένια και Χριστόδουλος Χατζηαναγνώστου, από τον τοπικό τύπο οι κ.κ. Χαμπακης , Λουβρος , ο κ.Πουλάκης και πλήθος γονεων.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ημερίδα στίβου στο 6ο Δημοτικό Στάδιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">