ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Amy Winehouse: Mεθυσμένη στη σκηνή ακύρωσαν τις εμφανίσεις της στην Αθήνα (22 Ιουνίου).

Μετά την κακή εμφάνισή της στη Σερβία στις 18 Ιουνίου, οι μάνατζερ της Amy Winehouse ακύρωσαν τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου).

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της, «η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να τη δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στη σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία», διευκρινίζει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου της, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η διοργανώτρια εταιρεία του "Ejekt Festival", Detox Events, αποφάσισε λόγω της ακύρωσης της εμφάνισης της Amy Winehouse, να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 ευρώ.

Ετσι την ημέρα του Φεστιβάλ (22 Ιουνίου), οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία του φεστιβάλ, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 ευρώ με νέα των 40 ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 ευρώ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Amy Winehouse: Mεθυσμένη στη σκηνή ακύρωσαν τις εμφανίσεις της στην Αθήνα (22 Ιουνίου). Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">