ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Α Παπανδρέου: Εμείς πρέπει να είμαστε οι καταλύτες των μεγάλων αλλαγών.


Μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε εμμέσως στις επιθέσεις που δέχονται τα στελέχη του κόμματος του.


«Τις αλλαγές, δεν θα τις φέρει κανένας σωτήρας, δε θα τις φέρει καμία μαγική συνταγή. Δε θα τις φέρει η κατάργηση της Βουλής των Ελλήνων, δηλαδή η κατάλυση της δημοκρατίας. Εμείς πρέπει να είμαστε οι καταλύτες αυτών των μεγάλων αλλαγών. Και βέβαια εδώ έρχεται και ο δικός μας ρόλος ως κόμμα. Τα κόμματα είναι αναπόσπαστο τμήμα της δημοκρατίας και είμαστε εμείς που θα γίνουμε οι φορείς αυτών των αλλαγών».

Δικαίως αγανακτούν οι «Αγανακτισμένοι»

Ο Γ. Παπανδρέου έκανε αναφορά και στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων τόσο στο Σύνταγμα όσο και σε άλλες πόλεις της χώρας.

«Δικαίως πολλοί αγανακτούν. Εμείς όμως πρέπει να συμβάλουμε στο να διαμορφωθεί ένα πραγματικό Κίνημα Πολιτών που αντιδρούν σε κάθε ανομία, κάθε παρανομία, κάθε ρουσφέτι, κάθε χαριστική μεταχείριση, κάθε περιστατικό διαφθοράς, αδιαφάνειας, αυθαιρεσίας, αδικίας, είτε είναι το φακελάκι, είτε η συναλλαγή κάτω από το τραπέζι.

Αυτά είναι που πρέπει να χτυπήσουμε, αν θέλουμε να φτιάξουμε μια ευνομούμενη πολιτεία. Και εμείς το ξαναλέω, ως αντιεξουσιαστές στην εξουσία, είμαστε σύμμαχοι με τον λαό που ζητάει αυτή την αλλαγή. Η αλλαγή της πατρίδας είναι υπόθεση όχι μιας κυβέρνησης, αλλά ενός ολόκληρου λαού.»
  • Πραγματικά ρε τα πιστεύεις αυτά που δηλώνεις και διοχετεύουν οι διαπλεκόμενοι σας;
  • Τίποτα άλλο πλέον.(Πόσο απατεώνας ήταν αυτός που δεν έβγαλε ουτε μια δραχμή ωστε να είναι δεκαετίες κατηγορούμενος με διώξεις, κατασχέσεις, κ.α. στη Χώρα του, ενω στηρίζατε και στηρίζετε την διαπλοκή και μόνο σε όλα τα επίπεδα;)
Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα 9 Ιουνίου 2011

Υ.Γ. Οι πολίτες σήμερα γνωρίζουν με επάρκεια, και κάθε πολίτης κουβαλάει μια ανάλογη εμπειρία σε άλλο επίπεδο. (Δεν έχετε Μπέσα. Βλέπε Γλυφάδα Διαχρονικά.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Α Παπανδρέου: Εμείς πρέπει να είμαστε οι καταλύτες των μεγάλων αλλαγών. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">