ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σήμερα ''Ο Λ Ο Ι'' στο Σύνταγμα.[οτιδήποτε Αληθινό γεννάται απο την αναγκαιότητα]


Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία, θάμαστε όλοι εδώ, κάθε μέρα στην πλατείΑ.

«Σήμερα Ο Λ Ο Ι δυναμικά και αποφασιστικά Σύνταγμα...Μακριά απο καφετέριες και παραλίες. Αφυπνιστείτε αλλιώς θα είστε τα κατευθυνόμενα πιόνια ενός σάπιου συστήματος»

«παραλια κανουμε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ειμαστε ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ..».
  • Αρχικά μετά απο απο αρκετές ημέρες επισκέψεων ως παρατηρητής, και βάση του ότι ήμουν στο Σύνταγμα πρίν τους Αγανακτισμένους,  σήμερα είμαι Εξοργισμένος και αυτό επιθυμώ και για τους υπολοίπους.
  • Πρέπει οι αγανακτισμένοι να μετατραπούν σε Εξοργισμένους ώστε να εισακουστούν.
  • Η Άποψη μου είναι οτι χρειάζεται να υπάρξει δημιουργία κινήματος (κόμματος) και με τυχαία κλήρωση επιλογή προσώπων που θα ηγηθούν ώστε η λαοθάλασσα που υπερβαίνει τα 2.500.000 εκατομμύρια Αγανακτισμένων και όχι μόνο σε ολόκληρη την Χώρα,να κατέβουν επίσημα στις επόμενες εκλογές και με μια συντριπτική Νίκη να εξαφανίσουν τα κόμματα και τους πολιτικούς που βαρύνονται για το παρόν.
  • Δεν θα αναπτύξω περισσότερο την Αποψή μου είμαι σαφής, οτιδήποτε Αληθινό γεννάται απο την αναγκαιότητα.
  • ΣΗΜΕΡΑ χρειάζονται πολίτες καλύτερων προδιαγραφών αυτών που πλαισιώνουν ώστε να υπάρξει απόκλιση και διαφοροποίηση, άρα Αλλαγή.
  • Την Ουσιαστική Αλλαγή δεν μπορούν να την φέρουν οι πλαισιωτές του χθές και σήμερα, υπάρχει η αναγκαιότητα αναγγένησης πολιτικής και πολιτικών καλύτερων προδιαγραφών.
Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα web Kυριακή 12 Ιουνίου 2011

Γλυφάδα fm 1977 - 2004 Μόνο Διώξεις,Κατασχέσεις, Δικαστήρια, Κατηγορίες, ενω γνωρίζουμε όλοι τι εχουν τελέσει οι πολιτικοί όσων αφορά την Ραδιοτηλεόραση και τι ισχύει διαχρονικά απο το 1989.
(Ποιά Δημοκρατία, όταν εξαίρεσαν βάση σκοπιμοτήτων τους πρωτεργάτες του Χώρου θεσμικά και δεν χορήγησαν βεβαιώσεις λειτουργίας.)
(Την Ιστορία του παράνομου χωρίς κυρώσεις Αθήνα 9.84 την γνωρίζουν όλοι, καθώς και ποιοι πέρασαν απο εκεί και τι συνέβη στη συνέχεια.)
Ο Ρόλος του πολιτικού και αρχικά αρμοδίου βάση του Συντάγματος ήταν να φροντίσει για τον ιδιο και το κόμμα του, η για την νομιμοποίηση αυτών που προυπήρχαν και είχαν καταθέσει Αιτήσεις και παράβολα, και φυσικά υπήρχαν μια δεκαετία πρίν τον 9.84 και το γνώριζε (Βλέπε Έβερτ)
Τέλος ποιός ήταν και είναι ο ρόλος του συνόλου των ενημερωμένων πολιτικών, μόνο τα εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφέτια για Στρατό ψηφοφόρων;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σήμερα ''Ο Λ Ο Ι'' στο Σύνταγμα.[οτιδήποτε Αληθινό γεννάται απο την αναγκαιότητα] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">