ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μέσα από συστήματα συναλλαγής αναδεικνύονται οι βουλευτές

Οι περισσότεροι βουλευτές αναδεικνύονται μέσα από ένα σύστημα συναλλαγής, και όχι μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες, επισήμανε τη Δευτέρα  ο καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής Δωδεκανήσων Δημήτρης Κρεμαστινός εξηγώντας την κρίση στη οποία έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα.

«Δεν μας λείπουν τα επιμέρους μέτρα, μας λείπει η ουσία. Το πολιτικό σύστημα πάσχει εκ βάθρων, καθώς αυτοί οι οποίοι ανέρχονται σε όλες τις πολιτικές βαθμίδες για να γίνουν βουλευτές μετέχουν σε ένα σύστημα συναλλαγής. Ο βουλευτής προέρχεται από το συνδικαλισμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από αυτά τα στρώματα έρχεται η πλειονότητα» υπογράμμισε.”

Αλλά πότε έγινε Υπουργός Υγείας ο κ. Κρεμαστινός χωρίς να είναι εκλεγμένος βουλευτής και στη συνέχεια μπήκε στην πολιτική; Μήπως το 1993 όταν ήταν γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου; Μήπως εκείνη την περίοδο ο Ανδρέας ήταν πλήρως εξαρτημένος, όπως κάθε σοβαρά πάσχων, από το γιατρό του δηλαδή από τον κ. Κρεμαστινό;

Μήπως ο καρδιολόγος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ώφειλε να μη δεχθεί να γίνει Υπουργός Υγείας ακόμα κι αν του έγινε πρόταση από τον ασθενή και αδύναμο πελάτη του καθώς εύκολα ο Ανδρέας θα τον ευνοούσε απέναντι σε άλλους υποψηφίους για αυτή τη θέση; Μήπως αυτή ήταν μια εκμετάλλευση της ιατρικής του ιδιότητας και τελικά μήπως θα ήταν καλύτερα να αφήσει άλλους ο κ. Κρεμαστινός να δίνουν τα μαθήματα αξιοκρατίας που επιχειρεί τώρα;
  • Μέσα από συστήματα συναλλαγής αναδεικνύονται οι βουλευτές, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ, παραγματικά πέφτω απο τα σύννεφα??????
  • Μέσα από συστήματα συναλλαγής αναδεικνύονται οι βουλευτές, και μέσα από συστήματα συναλλαγής αναδεικνύονται οι περισσότεροι Δήμαρχοι και Σύμβουλοι, επίσης μέσα από συστήματα συναλλαγής αναδεικνύονται οι μεγαλύτεροι ανάξιοι πλαισιωτές και σαφώς ακατάλληλοι για την Χώρα και την τοπική αυτοδιοίκηση, οπότε συστήματα Αλουμινίου EUROPA Μια για Πάντα όπως και η αναξιοκρατία στήν Ελλάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μέσα από συστήματα συναλλαγής αναδεικνύονται οι βουλευτές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">