ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέτρος Κωστόπουλος: Ημουν και εγω Μαλάκας [Μια συνέντευξη στον Πρωτεργάτη γιατι δεν δίνεις;]


Πέτρος Κωστόπουλος

Στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή [ Στο Διάολο το ντιβάνι του ψυχαναλυτή γιατι αυτά που θα σε ρωτούσα εγω δεν πρόκειται ποτέ να γραφτούν, ούτε σε δικό σου περιοδικό, ούτε σε κανένα άλλο.]

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τα λέει όλα στο γιατρό, αναζητώντας τη θεραπεία δια πάσαν νόσον και πάσαν  ξέρεις εσύ.

Κάναμε τραγικές μαλακίες κι εμείς, δε λέω... Δίναμε χώρο στα περιοδικά σε δευτεράντζες και τριτάντζες, σε σταρ τύπου «της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη» και μην τον ξαναείδατε το Μήτσο το λεβέντη, τον αρχιληστή – αλλά το παραδέχομαι. Νούμερα, το παραδέχομαι. Σαν αυτά που, όταν τα αφήσαμε εμείς, τα κληρονόμησε η τηλεόραση.

Άλλο λάθος ήταν που επιτρέψαμε στα περιοδικά μου κάθε δήθεν κοσμική κυρία να κάνει τη λεζάντα της χωρίς να είναι τίποτα περισσότερο από ψωνισμένος μαϊντανός. Κράζαμε παλιά τις κοσμικές στήλες του Ζάχου Χατζηφωτίου και μετά τα κάναμε επιστήμη.

Άθελά μου βοήθησα να φτιαχτούν παράσιτα που πλήρωναν συντάκτες –ακόμα και δικούς μου, έχω συλλάβει τέτοιους–, για να γράφουν πόσες μέρες έμειναν για διακοπές στο Μπαλί ή με πόσες χλιδάτες φιλενάδες τους ξεφάντωναν σε μπαρ και μπουζουξίδικα. Να βάλεις ανθρώπους της σόουμπιζ δε βλάπτει. Αυτοί μπαίνουν και στην Αγγλία και τη Γαλλία και την Αμερική. Το να βάλεις τις μαντάμ καρακαλτάκες με τα συνολάκια της βιτρίνας είναι γυφτιά. Το πήραν κι άλλοι από μας και το κάναν επιστήμη. Ολοσέλιδες βγαίνανε στα ένθετα εφημερίδων, εκεί γύρω στο ʼ99-ʼ00.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ

  • Παραμένετε Μαλάκες όλοι και μπορώ να σας το αποδείξω, δεν εχω κανένα πρόβλημα σύμπραξης έστω και για δέκα αναγνώστες ώστε να αγοράσουν το περιοδικό σου η να σε δούν και να σε ακούσουν διότι προσωπικά δεν εχω κανένα κόμπλεξ, δεν είμαι ψώνιο, δεν με ενδιαφέρει η αυτοπροβολή, απλά να υπάρχει μια άλλη προσέγγιση σε μια σειρά ζητημάτων και κάποια πράγματα που δύσκολα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τόσο απλά.
  • Δεν υπάρχει κανένα ενδεχώμενο να γίνω διάσημος, πλαισιωτής, η οτιδήποτε άλλο, Απλά ενας απο τα 10.000.000 εκατομμύρια καθημερινών ανθρώπων και ο ΑρχιμαλΑκας που βοήθησε αρκετά και αρκετούς ανιδιοτελώς, πιστεύοντας ως ουτοπιστής οτι υπάρχει ενδεχώμενο ο Έλληνας και η Ελληνίδα κάποια στιγμή να αλλάξουν στον ελάχιστο βαθμό.
Γλυφάδα web

Υ.Γ. Δεν εχω αγοράσει ποτέ ούτε ένα περιοδικό του Κωστόπουλου, δεν  εχω ακούσει ούτε μια φορά  ραδιοφωνική του εκπομπή, και δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, άρα δεν εχω δει ούτε μια εκπομπή του.

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ..................EINAI H ΑΛΗΘΕΙΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέτρος Κωστόπουλος: Ημουν και εγω Μαλάκας [Μια συνέντευξη στον Πρωτεργάτη γιατι δεν δίνεις;] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">