ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε Γλυφάδας υπάρχει εντιμότητα;


Κάποια λιβανιστήρια και  παπαγάλοι του Κώστα Κόκκορη της δήθεν σοβαρής Δημοσιογραφίας προσπαθούν να βάλουν κατά του συνόλου των υπολοίπων διότι ζηλεύουν υπέρμετρα.

Καλείται δημόσια ο κ. Κόκκορης εαν εχει έστω ίχνος εντιμότητας να δηλώσει ποιοί δημοσιογράφοι και πότε του ζήτησαν χρήματα ώστε να τον στηρίξουν. Όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο σύνολο των υπολοίπων να δημοσιοποιούν ονόματα.
  • Οι δημότες κρίνουν και αξιολογούν τους ''κουκουλοφόρους'' έμμισθους παπαγάλους  και συκοφάντες.
  • Τέλος όσοι θάβουν Αιτήσεις των δημοτών θα τύχουν της μεταχείρισης που τους αρμόζει.
Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα web Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Υ.Γ. Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

  • Ο ''πόλεμος''  λαθεμένων εντυπώσεων (εστω λίγων δημοτών απο το διαδύκτιο) με σκόπιμες ενέργειες κάποιων που δηλώνουν δημοσιογράφοι, υποδηλώνει οτι αυτοί που διοχετεύουν την λάσπη κατά του συνόλου χωρίς να δημοσιοποιούν ονόματα είναι αυτοί που πράγματι είναι οι ''έμμισθοι'' του Κώστα Κόκκορη.
  • Εαν αυτό αποτελεί δεδομένη πραγματικότητα για ποιούς λόγους δεν πρέπει όσοι δραστηριοποιούνται ανάλογα σε τοπικό επίπεδο τουλάχιστον να έχουν της ιδίας μεταχείρισης;
  • Εχουμε το αυταπόδεικτο γεγονός εγκάθετων τους οποίους εχει αποδεχθεί ο Δήμαρχος και σαφώς δεν υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου υποστηρίζοντας τις όποιες θέσεις του χωρίς κάποιο αντάλλαγμα και μια σειρά απο σκοπιμότητες. ( Ποιός επέλεξε να μην υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι Δημότες και site η blogs σε επίπεδο Δήμου;)
  • Tέλος πρέπει να γνωρίζουν όλοι οτι σήμερα εχουμε δεκάδες επιλεγμένους εκλεγμένων σε τοπικό επίπεδο και κοινά αμοιβομένους, όπως και κάποιους ''έμμισθους'' Δημοσιογράφους συγκεκριμένων πολιτευτών και παρατάξεων που πληρώνουμε εμείς οι Δημότες, σαφώς δεν τους πληρώνουν οι εκλεγμένοι, άρα πόσο θα ζημιώσουμε όλοι εαν οτιδήποτε δίνεται σε αρκετούς μοιραστεί σε δυο τρείς ακόμα. (Εχουμε το γνωστό μοντέλο όλα υπέρ της διαπλοκής των ΜΜΕ σε επίπεδο Χώρας οπου όλα απο το 1989 δίνονται μόνο σε συγκεκριμένα συμφέροντα, και ενα ανάλογο μοντέλο μικρογραφία σε τοπικό επίπεδο)
  • Χρειάζεται Δήμαρχε να περάσουμε περισσότερα, η πρέπει κάποιοι να αλλάξουν νοοτροπία βάση της προτροπής του Πρωθυπουργού ώστε να υπάρχει διαφοροποίηση, ορθολογική κρίση, και ισοπολιτεία σε όλα τα επίπεδα;  (Ο Πρωθυπουργός σας είναι.)
Ειναι προσωπική Άποψη, και μόνο αυτό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε Γλυφάδας υπάρχει εντιμότητα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">