ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Παπανδρέου: Ανασχηματισμός αύριο και μετά ψήφος εμπιστοσύνης


Ευθείες βολές προς την αξιωματική αντιπολίτευση απεύθυνε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας ότι εδώ και 20 μήνες «η χώρα έχει μείνει όρθια».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για «εθνικό και όχι κομματικό καθήκον» τονίζοντας ότι μετά από πολλές προσπάθειες σήμερα «επανήλθα με νέες προτάσεις συνεννόησης προς τους αρχηγούς όλων των κομμάτων».

Όπως τόνισε, όμως, «η αξιωματική αντιπολίτευση διαχειρίστηκε την όλη προσπάθεια με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους εθνικής ευθύνης», διευκρινίζοντας ότι «τέθηκαν όροι που δεν γίνεται να γίνουν δεκτοί».

«Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες των αποφάσεων μας», είπε τονίζοντας ότι «αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση και αμέσως μετά θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή».

Γλυφάδα web

H Aποψη του Πρωτεργάτη,

Η νέα Κυβέρνηση δεν πρέπει να είναι κατ'ανάγκη απο μέλη του κόμματος, βουλευτές εν ενεργεία και επαγγελματίες της πολιτικής.
Ο Γιώργος Παπανδρέου να αναλλάβει των δικών του ευθυνών για άμεση αλλαγή στο σάπιο πολιτικό σύστημα.
Να φροντίσουν να δρομολογήσουν κάτι ανάλογο θεσμικά όσων αφορά την μεγαλύτερη πληγή της εθνικής οικονομίας η οποία είναι η τοπική αυτοδιοικηση.
Στους Ο.Τ.Α των κομματικά επιλεγμένων γίνεται η μεγαλύτερη διασπάθηση του δημοσίου χρήματος.
Αυτό είναι ενα μείζον ζήτημα που χρήζει άμεσων αλλαγών και σαφώς η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν εχουν καμία δυνατότητα διαφοροποίησης.

Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα 15 Ιουνίου 2011

Υ.Γ. Είσαστε αναξιόπιστοι διότι εχω την διαπίστωση και τις αποδείξεις οτι ουδέποτε αναλλαμβάνει εκλεγμένος, διορισμένος, χρισμένος, αρμόδιος, των δικών του ευθυνών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Παπανδρέου: Ανασχηματισμός αύριο και μετά ψήφος εμπιστοσύνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">