ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καραμερο και Χαριτατο πόσες παπαριές ακόμα θα ακούσουν οι τηλεθεατές τηλεθεάτριες;


Καραμερο και Χαριτατο πόσες παπαριές ακόμα θα ακούσουν οι τηλεθεατές τηλεθεάτριες;


Δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση γιατί δεν υπάρχει καθόλου ποιότητα, ειδικά όταν υπάρχουν δημόσια απόψεις όπως σήμερα και με πληροφόρησαν για οτι ειπώθηκε.

Συγκεκριμένα πέρασε δημόσια η άποψη ότι θα βρεθεί κάποιος που θα πάρει το σύνολο των Αγανακτισμένων και θα τους κάνει οτι θέλει, άρα υποχείρια.

Είναι παπαριά χωρίς προηγούμενο να πιστεύει κάποιος οτι υπάρχει έστω και ένας σήμερα στην Ελλάδα που πληρεί τις προδιαγραφές ώστε να γίνει πραγματικός ηγέτης και εκφραστής των πολιτών.

Δεν το κατάφεραν οι επαγγελματίες του ψέματος, της υποκρισίας, και απατεωνιάς πολιτευτές επι δεκαετίες.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και Κίνημα Πολιτών που θα εκλέξει αντιπροσώπους δια κληρώσεως, στη τύχη Μαλάκες,όπως στην Αρχαία Ελλάδα της πραγματικής Δημοκρατίας.

Οι γνωρίζοντες ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ γιατι όλοι και όλες γνωρίζουν ότι σήμερα όλα στην Ελλάδα κινούνται σε αυτό το πλαίσιο. (Οι γνωρίζοντες)

Γλυφάδα web

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Υ.Γ. Δεν μπορώ να κάνω χρήση μιας ευπρεπούς ορολογίας διότι αυτό δεν συνάβει με την ιδεολογία ενός επαναστάτη, έστω και εαν χάνω στον αιώνα τον άπαντα.

Μαλακιστήρια Νεοέλληνες, που ουδέποτε δώσατε ενα αγώνα, ούτε πληρώσατε τίποτα το σύνολο των πλαισιωτών ώστε σήμερα να λαμβάνεται και να έχετε δημόσια λόγο και άποψη, και  κάνετε επιλεκτική διαδικασία. (Ότι βολεύει εσάς και την εργοδοσία σας σε όλα τα μέσα.)

Αυτοί που αποδέχονται το παρόν ως εχει, είναι υποδιέστεροι του Καραγκιόζη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καραμερο και Χαριτατο πόσες παπαριές ακόμα θα ακούσουν οι τηλεθεατές τηλεθεάτριες; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">