ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πιστεύω ότι οι πολιτικοί θέλουν
τις εκλογές για να μπορέσει η
νέα υβριδική κυβέρνηση που θα
δημιουργηθεί να τα κάνει όλα Μπάχαλο μην γράψω τίποτα άλλο!

Θέλω να εκφράσω μια από τις απορίες που  δημιουργούνται παρακολουθώντας την αγανάκτηση στου κόσμου να κορυφώνεται και να εκδηλώνεται  στο Σύνταγμα.

Μια απλή απορία. Μήπως ακόμα και αυτή η αντίδραση είναι "κατευθυνόμενη". Να σας πω τι εννοώ. Ο κόσμος σίγουρα είναι αγανακτισμένος και γι' αυτό το κάνει, όμως στο παρελθόν έχουμε δει ότι κάθε πορεία, διαμαρτυρία, γεγονός που έχει να κάνει με συγκεντρώσεις, στο τέλος ! καταλήγει σε μάχη.

Δηλαδή κάτι γίνεται και από κάπου ξεφυτρώνουν οι λεγόμενοι αναρχικοί και άλλοι που δημιουργούν επεισόδια, θύματα, καταστροφές, και ξεκινά ο ανταρτοπόλεμος και το κυνήγι κλέφτη και αστυνόμου.

Αν τους πολιτικούς μας δεν τους εξυπηρετούσε κάπως αυτή η διαμαρτυρία θα είχαμε δει κάτι που θα παραπέμπει σε κλίμα τρομοκρατίας προκειμένου να αποθαρρύνουν με το φόβο τους πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα. Όμως όχι.

Πιστεύω ότι οι πολιτικοί θέλουν τις εκλογές για να μπορέσει η νέα υβριδική κυβέρνηση που θα δημιουργηθεί να  κάνει τη Χώρα μεγαλύτερο Μπάχαλο απο σήμερα. Ως τότε μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είναι δημοκρατικοί και μας αφουγκράζονται. Μέσα τους γελάνε και τρίβουν τα χέρια τους για αυτό που θα επακολουθήσει.

Εκλογές, κυβέρνηση οικουμενική, εσείς μας το ζητήσατε, εσείς τη βγάλατε και τι άλλο μπορείτε να πάρετε εκτός από σκληρά επώδυνα μέτρα που οδηγούν στην εξαθλίωσή σας. Για να γίνει ανάσταση χρειάζεται επανάσταση όμως στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται η επανάσταση αυτή να δοθεί, να τελεστεί, να γίνει. [Μέχρι σήμερα ειρηνικά και ειρηνικά με την ειρήνη δεν αλλάζει τίποτα.]

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">