ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λαϊκη Συσπείρωση Γλυφάδας - Ανακοίνωση



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην συγκέντρωση των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας που έγινε κατά τη δίωρη στάση εργασίας 10 π.μ.- 12 μ.μ. τη Δευτέρα 30/5 στο Δημαρχείο Γλυφάδας για την αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου σε υπαλλήλους του Δήμου, ο Σταύρος Τάσσος δήλωσε:

«Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας η στοχοποίηση των εργαζομένων γενικά και ειδικά των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα είναι κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της στην τοπική διοίκηση.

Αποβλέπει αφ’ ενός μεν στην τρομοκράτηση των εργαζομένων-εχθρών της κυβέρνησης ώστε να εξυπηρετηθούν οι σύμμαχοι της πλουτοκράτες, στο χτύπημα κάθε εργατικού δικαιώματος, στο χτύπημα της μόνιμης και σταθερής εργασίας, τη γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, παράλληλα με τη δραματική μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης, ώστε να δικαιολογηθούν και τα αντίστοιχα χτυπήματα στον ιδιωτικό τομέα. Και αφ’ ετέρου στη δραματική μείωση του δημόσιου τομέα και την παράδοση των δραστηριοτήτων του, και ιδιαίτερα στους τομείς της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας, της καθαριότητας και του περιβάλλοντος στην κερδοσκοπία του ιδιωτικού τομέα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να εγκαταλείψουν τα κόμματα, τις δημοτικές και συνδικαλιστικές παρατάξεις που υπηρετούν τέτοιες πολιτικές, και να συμπαραταχθούν με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

Γλυφάδα 30-5-2011
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λαϊκη Συσπείρωση Γλυφάδας - Ανακοίνωση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">