ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ « COCO-MAT » ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

COCO-MAT
Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε η τελετή των εγκαινίων της "COCO-MAT" Ανατολικής Αττικής που έγιναν τη Δευτέρα 30 Μαϊου στο κατάστημα της "ΡΑΠΤΗΣ Α.Ε." στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Βούλα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά ήταν μεγαλοπρέπεια και ευπρέπεια. Εξαιρετική 5μελής ορχήστρα τζαζ, πλούσιος μπουφές με υγιεινά μεσογειακά εδέσματα, αξιοπρεπές αισθητικά περιβάλλον και, βέβαια, το ίδιο το κατάστημα που αποπνέει ποιότητα, καλό γούστο και εμπιστοσύνη.

Όλα αυτά δικαιολογούν το πολυάριθμο πλήθος των καλεσμένων και των επισήμων που προσήλθαν, έμειναν για πολλές ώρες και εξέφρασαν πολύ κολακευτικά λόγια.

Οι καλεσμένοι (που μόνο όσοι φωτογραφήθηκαν υπερέβησαν τους 400) περιηγήθηκαν τους χώρους του καταστήματος και θαύμασαν την καλαισθησία και την ποικιλία και ποιότητα των επίπλων και στρωμάτων που εκτίθενται.

Σίγουρα πρόκειται για ένα κατάστημα-κόσμημα στην είσοδο της Βούλας, που ανεβάζει την αισθητική και το κύρος της πόλης και λειτουργεί με την εγγύηση της γνωστής φίρμας "ΡΑΠΤΗΣ".

Το κατάστημα θα εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή από Γλυφάδα μέχρι Σούνιο, με όλη τη γκάμα των ποιοτικών και οικολογικών προϊόντων της παγκοσμίου φήμης εταιρείας "COCO-MAT".















  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ « COCO-MAT » ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">