ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα δημοσκόπηση 35,2% η αδιευκρίνηστη ψήφος πρώτο κόμμα ο κανένας

Σημαντικό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία δίνει νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». Βάση της δικής μου εκτίμησης πρώτο κόμμα είναι ο Κανένας και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό 35,2%. άρα πρέπει να τύχει αξιοποιήσης απο τους πολίτες οι οποίοι ανήκουν στην συντριπτική πλειοψηφία της Χώρας.Το 16,5% για το ΠΑΣΟΚ και το 17,8 για την ΝΔ είναι απόδειξη της ουσιαστικής απόρριψης των πολιτών. (Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι οι Φανατικοί Διορισμένοι τους)

 Οτι προσπάθεια και εαν κάνουν απο τα γνωστά ΜΜΕ Χειραγώγησης των πολιτών, οι πολίτες σήμερα είναι συγκεκριμένοι και τους καταδικάζουν στην συνειδηση τους.

(ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ.)

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 1,3% έναντι του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5%, η ΝΔ 17,8%, το ΚΚΕ 7,5%, το ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 3,1%, η ΔΗΣΥ 2,8%, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1% και η αδιευκρίνηστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%.

Μετά από αναγωγή το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 25,5% , η ΝΔ 27,5% , το ΚΚΕ 11,6, το ΛΑΟΣ 8,8, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,6 , οι Οικολογοι -Πρασινοι 3,4 , η ΔΗΜΑΡ 4,8, η ΔΗΣΥ 4,3 ΚΑΙ το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 4,8.

Τα δύο μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν μόλις μετά βίας ποσοστό λίγο πάνω από το 50% βάση του πλασματικού ισχύοντος συστήματος που πρέπει να αλλάξει, στη πραγματικότητα συγκεντρώνουν ενα 34 - 35% των πολιτών γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τα επιτελεία των δύο κομμάτων εξουσίας και κατάχρησης εξουσίας με σαφή παραβίαση του Συντάγματος.

Γιάννης Κουρδομένος,

Γλυφάδα web 10 Iουλίου 2011
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα δημοσκόπηση 35,2% η αδιευκρίνηστη ψήφος πρώτο κόμμα ο κανένας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">