ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκλονισμένοι οι γονείς της Amy Winehouse


Συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο της κόρης τους δηλώνουν οι γονείς της Amy Winehouse, οι οποίοι αν και γνώρισαν τη χρόνια μάχη που έδινε η 27χρονη τραγουδίστρια με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, έμειναν άφωνοι όταν έμαθαν πως το παιδί τους έφυγε τόσο νωρίς.


Η Janis και ο Mitch Winehouse ενημερώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ότι η ταλαντούχα Amy βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Camden στο Βόρειο Λονδίνο.

Η Janis ταραγμένη από την τραγική είδηση, γνώρισε πως ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει το παιδί της, αρκέστηκε να πει πως θα φυλάξει ως θησαυρό της λέξεις της Amy, η οποία πάντοτε της έλεγε «μαμά σ’ αγαπώ».

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της τραγουδίστριας, Mitch Winehouse, ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν ενώ ταξίδευε για τη Νέα Υόρκη, όπου είχε προγραμματίσει μία εμφάνιση για την ερχόμενη Δευτέρα.

«Δεν είναι αλήθεια» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι συντετριμμένος. Θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο για να πάω στο Λονδίνο. Πρέπει να είμαι στο πλευρό της Amy. Η οικογένειά μου με χρειάζεται. Είναι μεγάλο το σοκ».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκλονισμένοι οι γονείς της Amy Winehouse Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">