ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι οδηγοί των ταξί ζητούν το επάγγελμα να απελευθερωθεί τώρα

Λίγο μετά τις 15:00 καθορίστηκε εκ νέου το ραντεβού του υπουργού Υποδομών με τους ιδιοκτήτες ταξί.

Νωρίτερα, εξαιτίας κατάληψης στο γραφείο του κ. Γιάννη Ραγκούση από μηχανικούς της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, το αρχικό ραντεβού υπουργού - αυτοκινητιστών ματαιώθηκε.

Οι εργαζόμενοι του υπουργείου αντιδρούν στην μετάταξή τους στις Περιφέρειες, επειδή δεν θα συνεχίσουν να εισπράττουν το επίδομα που λάμβαναν ως στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι αποδοχές τους.

Οι ιδιοκτήτες ταξί θα συναντηθούν με τον υπουργό καθώς αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους χωρίς τη μεταβατική περίοδο που τους έδινε το διάταγμα, το οποίο είχε ετοιμάσει ο τέως υπουργός κ. Δ. Ρέππας.

Οι ιδιοκτήτες έχουν απειλήσει ότι θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας αν το υπουργείο προχωρήσει σε άμεση υλοποίηση του σχεδίου, χωρίς τις πρόνοιες που προέβλεπε το σχέδιο ΠΔ.

Αντίθετα οι οδηγοί των ταξί ζητούν το επάγγελμα να απελευθερωθεί τώρα, χωρίς άλλες αναβολές, καταγγέλλοντας σωρεία εργασιακών παραβάσεων με το υφιστάμενο καθεστώς και υποστηρίζοντας ότι η απελευθέρωση θα δημιουργήσει θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα οδηγήσει σε μείωση του κομίστρου.
  • Διαχρονικά όλα τα καθίκια της Πολιτικής μπαίνουν σε διάλογο με τους εκπροσώπους όλων των κλάδων (άρα ομαδοποιημένες καταστάσεις) όπως είναι και η κομματοκρατία που πλαισιώνουν. (Εχουν κάνει και 1.000.000 Διορισμούς Ρουσφέτια.)
  • Ειναι γεγονός αποδεδειγμένο οτι συνολικά είναι Άναδροι όπως και αυτοί που τους προασπίζουν, διότι σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ομαδοποίηση άρα συνδικαλισμός εδω και δεκαετίες μόνο υπονόμευαν και συνεχίζουν να υπονομεύουν δια μέσω των καθικιών κομματοσκυλων τους σε όλα τα επίπεδα.
Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα web 2011

Υ.Γ. Ενα εκατομμύριο Ρουσφέτια Διορισμούς ώστε να πληρώνουμε τους έμμισθους ψηφοφόρους  όλων των κομμάτων, ενω δεν μπορούσαν  να παρέχουν ούτε μια απάντηση μετά απο εκατοντάδες Αιτήσεων σε ενα Πρωτεργάτη ενός Χώρου σε μια Χώρα.
Πληρώναμε και πληρώνουμε τους Ρουσφετοδιορισμένους τους ώστε απο κοινού να βάλουν με Διώξεις, Κατασχέσεις, και Δικαστήρια επανελλημένα, άρα ζημία ουσιαστική του Πολίτη, απο αυτούς σε όλα τα Γαμημένα τους  επίπεδα, που χωρίς να εχουν κάνει καμμία επένδυση..... ουτε ενα ευρώ μετά απο τα Ρουσφέτια Πλαισίωσαν ώστε απο κοινού να μπαίνουν σε διαδικασίες κατά του Πολίτη.
Υπάρχει Ουσιαστική Ευθύνη Πολιτικών και Γαμημένων Διορισμένων τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι οδηγοί των ταξί ζητούν το επάγγελμα να απελευθερωθεί τώρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">