ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φωτιές σε Πέραμα και Ασπρόπυργο


Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη λεωφόρο Σχιστού και στον Ασπρόπυργο.

Η πυρκαγιά στη λεωφόρο Σχιστού, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από την είσοδο του χώρου, όπου γίνεται το παζάρι κάθε Κυριακή στο Πέραμα και καίει ξερά χόρτα, χαμηλή βλάστηση και λίγα πεύκα.

Αρχικά κατευθύνθηκε προς το Ναύσταθμο, αλλά οι δυνάμεις πυρόσβεσης την πρόλαβαν και αυτή την ώρα δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Οι αξιωματικοί του Πυροσβερστικού Σώματος αισιοδοξούν ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δύο ελικόπτερα.

Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, σε μάντρα με παλιά αυτοκίνητα για ανακύκλωση, τα οποία καίγονται, με αποτέλεσμα πυκνός μαύρος καπνός να έχει καλύψει την περιοχή. Ωστόσο, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στη δασική έκταση και αντιμετωπίζεται από 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία ακόμα πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 02.30 σε δασική έκταση, στο Τρίλοφο Μακρακώμης Φθιώτιδας. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρα, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα «καναντέρ» και δύο «πεζετέλ».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φωτιές σε Πέραμα και Ασπρόπυργο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">