ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα Μπάνια Του Λαού


Αν μένετε στην Άνω Γλυφάδα και δεν έχετε μέσο να κατέβετε παραλία ο Δήμος φροντίζει για εσάς, όσο ''φρόντισε'' διαχρονικά και για το μόνο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Πόλης τον οποίο μετα απο δεκαετίες και χωρίς να εχουν στηρίξει όλα τα λαμόγια όλων των παρατάξεων, φρόντισαν να τον κλείσουν και αυτό είναι το λιγότερο. (Φρόντισαν ανέντιμοι και διεφθαρμένοι την Φυσική Εξόντωση Έλληνα Πολίτη)

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤAI   ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ....ΕΙΝΑΙ;

Ο Δήμος και οι εκάστοτε Δήμαρχοι όπως και ο τωρινός, οι οποίοι ήταν ενήμεροι, φρόντισαν ώστε να υπάρχουν σειρά απο υπονομεύσεις.

Τώρα φροντίζουν να θάβουν τις Αιτήσεις του Δημότη, ενω φρόντισε ο ίδιος ο Κόκκορης και η παρέα του να συνδράμουν σε άλλους που ξεκίνησαν αμέσως μετά την εκλογή του ως παπαγάλοι του, να του φτιάχνουν την εικόνα.

Δεν εχει ίχνος εντιμότητας ο Κώστας Κόκκορης όπως και οι ρουφιάνοι, τους οποίους φρόντισε να εχει και στην ιστοσελίδα του Δήμου. (Αυτοί που με δόλο έκαναν μηνύσεις ενω ειχαν σειρά απο παρανομίες, και  είχαν επισκεφτεί το σύνολο των πολιτικών ώστε να φροντίσουν την περιπτωσή τους τυνχάνουν τις αποδοχής Κόκκορη.)

Ποιός είναι ο ρόλος των εκλεγμένων;

Nα κάνουν υπονομεύσεις και να μην δίνουν μια απάντηση σε σειρά Αιτήσεων;

Tέλος για ποιούς λόγους εχουν εκτός αυτό το site blog;

O Κόκκορης και η παρέα του είχαν ενημέρωση και το μονο που έκαναν είναι υπονομεύσεις.

Κόκκορη κάνε οτι έκανε και ο ενήμερος Λανδράκης την περίοδο θητείας του, κάνε οτι έκανε ο ενήμερος Σφακιανάκης την περίοδο θητείας του, όταν τα λαμόγια οι διεφθαρμένοι σε τοπικό επίπεδο σχεδίασαν αντί μέριμνας ενω γνώριζαν, να κίνησουν τα νήματα και διαδικασίες ώστε να δηλώσουν οτι υπηρετούν την διαπλοκή.

Τι υπηρετείς σήμερα εσυ κ.Κόκκορη, δεν κρίνεσαι απο το σύνολο και ειδικά απο το 60% των δημοτών την πλειοψηφία που σας απέρριψε συνολικά όλους τους ανεύθυνους.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΛΑΙΣΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ;
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;

Γλυφάδα 18 Ιουλίου 2011

Γιάννης Κουρδομένος



Υ.Γ. Πρόσεξε μη χαλάσεις πολλά απο τα δικά σου χρήματα, διότι ότι γίνεται είναι απο τα χρήματα όλων των Δημοτών, και για συγκεκριμένες περιοχές (συνοικίες) λαμόγια δεκαετίες, δεν εχει γίνει τίποτα, και για αυτό βαρύνονται οι ανεύθυνοι Πολιτευτές όπως εσυ, που δεν διασφαλίζουν ώστε σε κάθε συνοικία να υπάρχουν πέντε σύμβουλοι.

Πως επιστέφονται τα Χρήματα των Δημοτών δεκαετίων,οταν ο Δήμος δεν εχει κάνει τίποτα για συγκεκριμένες συνοικίες;

KANE ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΑ.
ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ  ΕΠΡΟΣΩΠΟΙ AΝΕΥΘΥΝΟΙ;

Τέλος εκει που υπάρχει μια τάση και διάθεση ειρωνίας για το οτιδήποτε σε τοπικό επίπεδο, διότι δεν είναι διευρυμένο φαινόμενο, μπορώ να πω κ.Κόκκορη εσυ δεν είσαι απλά ενα ΔΗΜΑΡΧΟΣ σε τοπικό επίπεδο διότι οι αρμοδιότητες είναι περιορισμένου χαρακτήρα, όπως η μετάδοση ενός σταθμού τοπικού. (ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΛΗΨΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα Μπάνια Του Λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">