ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Αθλήτριες του πόλο μιλούν για τον θρίαμβο με την Ολλανδία


Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, λένε ότι κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα. Φανταστείτε να κρύβονται... 13, πού μπορούν να τον φτάσουν. Ίσως στην κατάκτηση ενός μεταλλίου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα μπορούσε να είναι μια εκδοχή. Ο λόγος για τον Γιώργο Μορφέση και τα κορίτσια του, που μετά την πρόκριση επί της Ολλανδίας στα προημιτελικά, οδεύουν ολοταχώς για μετάλλιο στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης.

Μετά το τέλος του νικητήριου αγώνα με την Ολλανδία, μίλησαν οι περισσότερες με το ίδιο πάθος που έπαιξαν.

Η Άλκηστις Αβραμίδου δήλωσε ότι η νίκη οφείλεται στο πάθος: «Παίξαμε με πολύ πάθος. Φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και το διαχειριστήκαμε καλύτερα από τις Ολλανδέζες. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τη Ρωσία, αλλά παίζουν και διαφορετικό πόλο οι Ολλανδέζες. Τώρα θα προετοιμαστούμε ανάλογα, για τον επόμενο αγώνα με την Ιταλία».

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επισήμανε: «Είχαμε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σε όλο το παιχνίδι παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αποδείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Ολλανδία και δεν είναι τυχαίο που περάσαμε στην τετράδα. Ξεχνάμε όμως αυτή τη νίκη σαν να μην έγινε τίποτα και προχωράμε στον επόμενο αγώνα, για να μπορέσουμε να φθάσουμε στο μετάλλιο».

Η Αγγελική Γερόλυμου δεν ξέχασε το προπονητικό τιμ: «Κερδίσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι που θέλαμε και μπήκαμε στην τετράδα. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου, αλλά και στους προπονητές μας, γιατί πραγματικά η νίκη ανήκει σε αυτούς. Ό,τι μας είχαν πει να προσέξουμε στο παιχνίδι, αυτό και κάναμε και ήρθε αυτή η νίκη. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά είμαστε στην τετράδα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο, γιατί έχουμε φθάσει στην πηγή, αλλά νερό δεν έχουμε πιει».

Η Αντιγόνη Ρουμπέση τόνισε: «Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο, αν είμαστε συγκεντρωμένες. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι, είτε ξεφύγει το σκορ, είτε μείνει χαμηλά. Τώρα κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα, αν θέλουμε να φθάσουμε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Η Σταυρούλα Αντωνάκου αναφέρθηκε στην ελληνική ψυχή: «Παίξαμε με ψυχή και πάθος, σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να τα δώσουμε όλα και να το κερδίσουμε. Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τη Ρωσία, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και επιθετικά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, γι΄αυτό και τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο, θα προετοιμαστούμε ανάλογα για να φθάσουμε στο στόχο μας, που είναι ένα μετάλλιο».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Αθλήτριες του πόλο μιλούν για τον θρίαμβο με την Ολλανδία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">