ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κιμ Καρντάσιαν Πάσχει από Ψωρίαση!


Αν και είναι γνωστή για την αψεγάδιαστη και εντυπωσιακή εμφάνισή της, είτε βρίσκεται στο κόκκινο χαλί, είτε κάνει jogging, η Κιμ Καρντάσιαν παραπονέθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» για την άσχημη κατάσταση του δέρματός της. (Αν ήτανε μόνο αυτό ολα καλά, ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ.)

Μετά την αποκάλυψη του δερματολόγου της πως πάσχει από ψωρίαση όπως και η μητέρα της, και όχι από δερματοφύτωση (ή αλλιώς «πόδι του αθλητή») για την οποία είχε κάνει λόγο η αδερφή της, Κλοέ, 30χρονη tv persona δέχθηκε υποδείξεις για να υιοθετήσει ένα ηπιότερο κοινωνικό προφίλ στην καθημερινότητά της.

«Αυτό δεν είναι δυνατόν! Η καριέρα μου έχει να κάνει με διαφημιστικές καμπάνιες, φωτογραφίσεις με μαγιό» εξήγησε η ίδια στο επεισόδιο του reality της Κυριακής. «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση που ασκείται πάνω μου για να δείχνω τέλεια!» τόνισε, προσθέτοντας: «Όταν παίρνω ένα γραμμάριο, γίνεται πρωτοσέλιδο. Φανταστείτε τι έχουν να γράψουν οι tabloids εφημερίδες, αν δουν όλα αυτά τα σημάδια!...».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κιμ Καρντάσιαν Πάσχει από Ψωρίαση! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">