ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aλέξης Τσίπρας: Η Δημοκρατία μας φέτος δεν εορτάζει.


O πρόεδρος του  ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Τσίπρας στέλνει ενα δημόσιο μήνυμα το οποίο είναι σαφές.
(Η Δημοκρατία μας φέτος δεν εορτάζει.) μπορώ να προσθέσω τουλάχιστον εγω οτι η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν μπορεί να γιορτάζεται απο ανεύθυνους Αντιδημοκράτες, με το σύνολο των αποδείξεων. Η πλέον Αντιδημοκρατική χώρα ανεύθυνων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Το υπογράφω,

Γιάννης Κουρδομένος

Ο πρωτεργάτης των FM στην ΕΛΛΑΔΑ εκτός και εντός ΛΑΜΟΓΙΑ με τις ευλογίες του διπολικού πολιτικού συστήματος διαφθοράς και υποταγής σε διαπλεκόμενα.
Γνωρίζουν όλοι με επάρκεια τι ισχυε και ισχύει.
Ενα Σύνταγμα και ενα Νομικό πλαίσιο το οποίο δεν εφαρμόζεται σε κανένα διαπλεκόμενο, όμιλο, κόμμα, κ.α. και έπρεπε να κάνουν εφαρμογή μονομερός στους πρωτεργάτες ενός Χώρου.
Βάση αυτών που ισχύουν στην Ελλάδα μήπως πρέπει να κλείσουν το σύνολο των Μέσων διότι εχει παρέλθει η οκταετία συν του οτι εχουν σειρά μέσων της αυτής και της άλλης μορφής;

AΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η οποία «υποφέρει εξαιτίας της πλήρους και άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας από την κυβέρνηση, στο ΔΝΤ» απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Τσίπρας.

«Όσο ο λαός μας, που μήνες τώρα στέλνει ηχηρό μήνυμα από όλες τις πλατείες των πόλεων, φιμώνεται και παραμένει στο περιθώριο, αυτή η εορτή ούτε νόημα θα έχει, ούτε περιεχόμενο» σημειώνει στην επιστολή του προς τον κ. Παπούλια ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει:

«Η Δημοκρατία μας φέτος δεν εορτάζει. Υποφέρει εξαιτίας της πλήρους και άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας από την κυβέρνηση, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προκαλώντας φτώχεια, ανεργία και απελπισία στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Πονάει από τα ισχυρά πλήγματα που επέφεραν μεθοδεύσεις που παρακάμπτουν τη λαϊκή κυριαρχία και δρομολογούν οδυνηρές εξελίξεις ερήμην του λαού. Δακρύζει εξαιτίας των τριών χιλιάδων δακρυγόνων που οι εντεταλμένες αστυνομικές δυνάμεις εκτόξευσαν στις 29 Ιουνίου σε ειρηνικούς διαδηλωτές, προκαλώντας ανήκεστες βλάβες σε συμπολίτες μας»

Τέλος, ο κ. Τσίπρας εύχεται «να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που η συνείδησή μας μας υπαγορεύει μια τέτοια απόφαση» και ελπίζει «η δημοκρατία να μην είναι το πρώτο θύμα της ζοφερής αυτής κρίσης που βιώνει η χώρα και ο λαός μας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aλέξης Τσίπρας: Η Δημοκρατία μας φέτος δεν εορτάζει. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">