ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Καιρός σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2011



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη 26 Ιουλίου, με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και κατά τη διάρκεια της ημέρας νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Καιρός σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">