ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Jennifer Lopez Anthony Χωρισμένοι απο πέρυσι (ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ;)


Το θέμα χωρισμού J-Lo – Anthony, δεν είναι και τόσο νέο τελικά αφού η Jennifer Lopez ήθελε να φύγει από το γάμο εδώ και πολύ καιρό.

Ο latin γάμος δεν ήταν και τόσο ευτυχισμένος τελικά, εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα περίπου ένα χρόνο. Ένας πολύ καλός φίλος τους, αναφέρει πώς η Lopez είχε ζητήσει διαζύγιο από πέρυσι και ο Anthony την είχε – κυριολεκτικά - ικετεύσει για να μείνει στο πλάι του. H Lopez αποφάσισε αρχικά «να του δώσει άλλη μια ευκαιρία», μάλιστα πήγε μαζί του ακόμα και σε σύμβουλο γάμου. Τελικά, όπως λέει η πηγή, «ένιωθε τόσο μίζερη και δυστυχισμένη που δεν άντεξε. Γι' αυτό και πήρε την τελειωτική απόφαση και ανακοίνωσε το χωρισμό επίσημα, την προηγούμενη Παρασκευή.

Η σχέση τους είχε περάσει άλλη μια κρίση το 2009 όταν η Jennifer έπιασε τον άντρα της να την απατά με μία αεροσυνοδό. Επίσης, ο Mark δημιουργούσε ογκώδη οικονομικά προβλήματα στο ζευγάρι, αφού μέσα στα 7 χρόνια έγγαμου βίου τους τα προσωπικά του έξοδα ανέρχονται σε 250 εκατομμύρια δολάρια, με 3.4 εκατομμύρια χρωστούμενα στην εφορία. Τέλος, η ηθοποιός-τραγουδίστρια-επιχειρηματίας Lopez, θα διεκδικήσει την κηδεμονία των δίδυμων παιδιών της Max και Emmie.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Jennifer Lopez Anthony Χωρισμένοι απο πέρυσι (ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">