ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Κότσιρας: Kατέθεσε μήνυση εναντίον των ΜΑΤ


Μήνυση κατέθεσε ο Γιάννης Κότσιρας την περασμένη Παρασκευή, εναντίον ενός άνδρα των ΜΑΤ, ο οποίος «πρωταγωνιστεί» σε ένα από τα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν μετά τα φοβερά επεισόδια της 3ης Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας: Ο αστυνομικός διακρίνεται καθαρά να χτυπάει βίαια στο κεφάλι, έναν εντελώς ακάλυπτο νέο άνθρωπο, ο οποίος ούτε κουκούλα φοράει, ούτε φαίνεται να έχει καμία επιθετική διάθεση. Αντίθετα φαίνεται να προσπαθεί -μάταια- να αποτρέψει τον ξυλοδαρμό του, αλλά να καταλήγει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Την είδηση για την απόφασή του να κινηθεί δικαστικά, γνωστοποίησε ο Γιάννης Κότσιρας, μέσω της σελίδας του στο facebook. «Καλησπέρα σε όλους», έγραψε ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει αποδείξει κι άλλοτε ότι πολιτικά δε μασάει τα λόγια του. «Θέλω να ενημερώσω ότι σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του αστυνομικού που χτυπάει τον νεαρό στο παραπάνω βίντεο αλλά και κατά παντός υπευθύνου, ηθικού αυτουργού και μη, που εμπλέκεται στην υπόθεση και θα προκύψει από την έρευνα που έχω κάνει αλλά και από αυτή που θα γίνει από την Εισαγγελέα.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τα παιδιά της πλατείας Συντάγματος.

Καλή μας τύχη». Αν κρίνουμε από την υποδοχή της είδησης στη σελίδα του, η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του, είναι ήδη περισσότερο κι από θετική.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Κότσιρας: Kατέθεσε μήνυση εναντίον των ΜΑΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">