ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Oι δράσεις της δημοτικής επιχείρησης Γλυφάδας


Την εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Γλυφάδας εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ.Κόκκορης στο Δημοτικό Συμβούλιο διότι είναι ζημιογόνος αν και είχε σειρά εσόδων.

Ο Δήμαρχος βάση νομοθετικής ρύθμισης θα εντάξει τις δράσεις της επιχείρησεις καθώς και τους εργαζομένους στον Δήμο.

Βέβαια υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για την δομή και λειτουργία μιας ζημιογόνας επιχείρησης και για ποιούς λόγους υπήρξαν και υπάρχουν αρκετοί εργαζόμενοι.

Τεράστια ερωτηματικά υπάρχουν και στην πλαισίωση χωρίς καμία διάφανη διαδικασία αρκετών θέσεων στο Δήμο Γλυφάδας  μέχρι σήμερα. (Δεν υπάρχει  προκύρηξη εκ των προτέρων για την κάλυψη αρκετών θέσεων κοινά αμοιβομένων και βάση αυτού πρέπει να υπάρξει παρεταίρω έρευνα.) Κάποιοι εκλεγμένοι επέλεξαν όλα να γίνονται εν κρυπτώ και βάση συμφωνίας για συγκεκριμένους λόγους.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης απαιτεί οικονομικό  διαχειριστικό έλεγχο της επιχείρησης ενώ  αρκετά απο τα  στοιχεία της επιχείρησης προτίθεται να τα καταθέσει στον εισαγγελέα για έρευνα.

Εαν χρειάζεται έρευνα εις βάθος να γίνει και στην διαδικασία προσλήψεων εργαζομένων και Δ.Σ του Δήμου Γλυφάδας, μόνιμων, συμβασιούχων, και εποχικών.

Υπάρχουν τα στοιχεία.

Κάποιοι εχουν επιλέξει να μην απαντούν σε Αιτήσεις του Δημότη, ενω σήμερα στο Δήμο Γλυφάδας κάνουν απο το παράθυρο Ρουσφέτια δια της πλαγίας. (Είναι η αλλαγή νοοτροπίας) Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κατόπιν Αιτήσεων απήντησε τρείς φορές. Εδω στο Δήμο Γλυφάδας έχουμε να κάνουμε με φαινόμενα σαφώς καλαμοκαβαλημένων.

Γλυφάδα web 12 Ιουλίου 2011

Υ.Γ: Δεν υπάρχει καμία πρόθεση δική μου δημοσιοποίησης, απλά αρκετοί γνωρίζουμε με επάρκεια τι συμβαίνει και στο Δήμο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Oι δράσεις της δημοτικής επιχείρησης Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">