ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πρώτο smartphone με 3D χωρίς γυαλιά στην ελληνική αγορά


To πρώτο smartphone στον κόσμο που υποστηρίζει την λήψη και την αναπαραγωγή φωτογραφιών, βίντεο και παιχνιδιών στις τρεις διαστάσεις κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Για τη θέαση 3D, το διπλοπύρηνο LG Optimus 3D δεν απαιτεί ειδικά γυαλιά. Το περιεχόμενο 3D μπορεί να αναπαραχθεί σε τηλεοράσεις 3D και να ανέβει στο ειδικό κανάλι του YouTube για 3D. To «super smartphone» της LG διατίθεται από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με προτεινόμενη τιμή λιανικής από την εταιρεία στα 589 ευρώ.

Τα πάντα, εις διπλούν

Το LG Optimus 3D έχει επεξεργαστή με δύο πυρήνες, δεύτερης γενιάς. Βασίζεται στην αρχιτεκτονική Tri-dual της LG, χάρη στην οποία υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία, η απόδοσή του είναι καλύτερη ακόμα και σε σχέση με άλλα smartphone με διπύρηνο επεξεργαστή που έχουν υψηλότερο χρόνο κύκλου ρολογιού (MHz).

Ο όρος Tri-dual αναφέρεται στα dual-core, dual channel, dual memory: Η μεταφορά των δεδομένων πραγματοποιείται ταυτόχρονα ανάμεσα στο διπύρηνο επεξεργαστή και τη δικάναλη μνήμη. Το αποτέλεσμα είναι κάθε εφαρμογή να εκτελείται ταχύτερα, όπως και οι πολλαπλές εφαρμογές (multitasking), η πλοήγηση στο Διαδίκτυο, τα παιχνίδια και η αναπαραγωγή multimedia.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πρώτο smartphone με 3D χωρίς γυαλιά στην ελληνική αγορά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">