ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης είναι Υποκριτής 17/8/2011

O Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης είναι Υποκριτής διότι σε ενα μακροχρόνιο ζήτημα που εχει σειρά επιλογών επέλεξε την παρανομία.

Στην σημερινή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε οτι δεν εχει καμία άλλη επιλογή.

Να θυμίσω οτι υπάρχει ο χώρος της πρώην αεροπορικής βάσεως ο οποίος είναι αξιοποιήσιμος, υπάρχει ο χώρος στο παλιό νταμάρι που είναι αξιοποιήσιμος, και τέλος μια περισσότερο αμερικανική επιλογή ως πρόταση ενα τμήμα του Γκόλφ το οποίο μπορούσε να περιφράξει με ενα τοίχο 2,5 μέτρων και να δημιουργήσει ενα σύνχρονο και αξιοπρεπές κοιμητήριο., άρα για ποιούς λόγους και βάση ποιών σκοπιμοτήτων η αυθαιρεσία καταπάτηση, που ευθαίως περνάει το μήνυμα στους δημότες να πράξουν ανάλογα και μετά τον Καραίνδρο ο οποίος εχει καταπατήση τον Υμηττό και άλλους, να βρεθούν πολλοί μιμητές;

Προτείνω βάση της ιδίας πρακτικής Δημάρχου και Μητροπολίτη να ακολουθήσουν κατι ανάλογο το σύνολο των δημοτών Γλυφάδας.

Ενας ανεύθυνος Δήμαρχος με την σύμπραξη των υποστηρικτών του που εν μέσω θέρους βρίσκει λύσεις οι οποίες δεν τυνχάνουν καμίας αποδοχής απο αυτούς που γνωρίζουν τι ακριβός εχουν πράξει όσων αφορά δίκαια αιτήματα δημοτών και τοπικών ζητημάτων που είναι παλαιότερα των 30 ετών.

* Το Απόλυτο της Υποκρισίας απο τον κ.Κόκκορη ο οποίος ενδιαφέρεται για τους Πεθαμένους και αδιαφορεί και υπονομεύει Ζωντανούς Δημότες.

Το Σαββατοκύριακο να διοργανώσουν ενα πικ νικ στον Υμηττό, και ο κάθε ένας να περιφράσει ενα τμήμα που θα διεκδικήσει ως Δημότης Γλυφάδας.

Γιάννης Κουρδομένος,

Υ.Γ: Προσωπικά είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών και της απόλυτης απεμπλοκής απο τις παραδόσεις που συντηρούν ενα πλαίσιο συναλλαγών και διαπλοκής.

Στη συνέχεια αναδημοσίευση απο τον ΣΚΑΪ που πράγματι ως μέσο είναι ανάλογης νοοτροπίας του Κώστα Κόκκορη. (ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ) ως μέσο  κοντά στη Γλυφάδα ενδιαφέρεται περισσότερο.

Τέλος στην καταπάτηση της συγκεκριμένης αναδασωτέας περιοχής του Υμηττού θα δώσει το αυθαίρετο νεκροταφείο ισχυρίστηκε ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, μιλώντας την Τετάρτη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».

Ο κ. Κόκκορης υποστήριξε ότι η πράξη του Δήμου να ξεκινήσει εργασίες για νεκροταφείο την Παρασκευή σε αναδασωτέα έκταση στην Α’ Ζώνη Προστασίας του Υμηττού αποτέλεσε πράξη αγωνίας και απόγνωσης, ενώ αναγνώρισε ότι δεν είχε ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο.

«Επί 30 χρόνια όλες οι προτάσεις μας για νεκροταφείο έπεφταν στο κενό (....).Το θέμα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια λυθεί είναι πράξη αγωνίας κραυγή απόγνωσης» δήλωσε.

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι το υπάρχον νεκροταφείο έχει κορεστεί και δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Δήμου. «Θέλουμε ένα νεκροταφείο αξιοπρεπές και περιβαλλοντικά σωστό (...) δεν υπάρχει άλλος χώρος. Χθες οι νεκροί μας ήταν 8 σήμερα εκτιμάται ότι είναι περισσότεροι μέχρι πότε θα μένουν στο ψυγείο;» ανέφερε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, στο χώρο του κοιμητηρίου υπάρχει ήδη ένα κτίριο από καταπάτηση. «Θα δώσουμε τέλος στην καταπάτηση του περιβάλλοντος με το νεκροταφείο και ενίσχυση της βλάστησης» είπε, ενώ επικαλέστηκε και την υποστήριξη της οικείας μητρόπολης στο θέμα.

«Δεν είμαστε αντίπαλοι με το ΥΠΕΚΑ, εμείς πάμε να διεκδικήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών μας στην αξιοπρέπεια. Υπάρχει άλλη πρόταση από το υπουργείο άμεσα;» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι για την εξέταση του ζητήματος την Τετάρτη πραγματοποιείται έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Γλυφάδας.

Αναμένεται η παρέμβαση του αρμόδιου δασαρχείου και του πορίσματος της εισαγγελικής έρευνας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία κατεδάφισης του αυθαίρετου νεκροταφείου.

Από την πλευρά της, η ειδική γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Μαργαρίτα Καραβασίλη, έχει δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι είναι θλιβερό το γεγονός οι επικεφαλής της αυτοδιοίκησης να δίνουν παράδειγμα αυθαιρεσίας στους πολίτες.

Δημοσίευση 17/8/2011, Αναδημοσίευση 25/10/2011, Γλυφάδα web.

*Είμαι σαφής πρός όλα τα λαμόγια σε τοπικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική μομφή στον Δήμαρχο, στον ρόλο αυτού και των υπολοίπων που εχουν σαφείς εντολές απο τους Δημότες Πολίτες όσων αφορά τις θεσμικές υποχρεώσεις τους.

Δεν μπορεί να υπάρχει καμία απολύτως ταύτιση με τους υπολοίπους όσων αφορά το επίπεδο νοοτροπίας σε μια σειρά ζητημάτων.

Εχουμε τη βασική διαπίστωση ποιοί και ποιές είναι σε θέσεις αρμοδίων σε τοπικό επίπεδο, τον ρόλο τους, τα πεπραγμένα τους ακόμα και πρόσφατα, οταν πριν την εκλογή τους είχαν υποσχεθεί κάποιοι σύμβουλοι σειρά θέσων του Δήμου Γλυφάδας ώστε να αποσπάσουν ψήφους.

Σπουδαία και σημαντική καταλληλότητα εκλεγμένων λαμογίων χωρίς ίχνος Δημοκρατικής και Αξιοκρατικής συνείδησης. (Αυτά τα λίγα.)



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης είναι Υποκριτής 17/8/2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">