ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Adele: Aπέσπασε 2 βραβεία στο Q Awards, το best female Artist και το Best track

Την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στο Grosvenor House Hotel, η απονομή των ετήσιων βραβείων “Q Awards”, σύμφωνα με τα οποία ενώ οι αναγνώστες του μουσικό περιοδικό Q, ψηφίζουν και αναδεικνύουν κάθε χρόνο τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Τα “Q awards” ένας δημοφιλής μουσικός θεσμός στη Βρετανία που βραβεύει τα αστέρια της μουσικής.

Φέτος, τα σημαντικότερα βραβεία της διοργάνωσης κέρδισε η πρωτοεμφανιζόμενη Adele . Η γνωστή τραγουδίστρια απέσπασε 2 βραβεία, το best female Artist και το Best track για το “Rolling in the deep”, υπερισχύοντας της Beyonce και της Laura Marling!

Η ίδια δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής , ανέβασε όμως ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, για να μην αφήσει παραπονεμένους τους fans. "Θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά δεν μπορώ, πολύ θλιβερό".

Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης (Best Male Artist) αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού παγκοσμίως, ο Τinie Tempah.

Οι U2 –οι οποίοι έδωσαν το παρών στην τελετή- έλαβαν τιμητική διάκριση καθώς τους απονεμήθηκε το βραβείο “Greatest Act of the last 25 years” (βραβείο που απονέμεται για πρώτη φορά).

Ο Νοel Gallagher αναδείχθηκε σε Είδωλο και έλαβε το βραβείο "Icon Winner” ενώ ως "Καλύτερο Συγκρότημα του Κόσμου Σήμερα" (Best Act In The World Today) αναδείχθηκαν οι Coldplay .



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Adele: Aπέσπασε 2 βραβεία στο Q Awards, το best female Artist και το Best track Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">