ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάρολος Παπούλιας: "Δεν δέχομαι να με λένε Προδότη" Η μέρα δεν ανήκει σε αυτούς

Την λύπη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την αναγκαστική του αποχώρηση από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Κάρολος Παπούλιας, εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος, γύρισε προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη και συνομιλώντας μαζί του, του είπε: «δεν δέχομαι να με λένε Προδότη».

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, τόνισε πως «δεν θέλω ν΄αποχωρήσω. Είμαι εδώ για να τιμήσω την πόλη, μια ιστορική πόλη και να τιμήσω την ημέρα».

Έστειλε μάλιστα και ένα μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες, λέγοντας πως «είναι ορισμένοι που θέλουνε να ματαιωθεί αυτή η εκδήλωση. Και λυπάμαι πάρα πολύ. Πάρα πολύ».

Λίγο πριν αποχωρήσει, ξεκαθάρισε ότι «ο ελληνικός λαός δίνει μια μεγάλη μάχη. Την έδωσε σαν σήμερα πριν από χρόνια. Σήμερα εξακολουθεί να πιστεύει πως μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τις δυνάμεις μας».

*Τη συγκεκριμένη καραμέλα της μάχης και των δυνάμεων την γνωρίζουν όλοι όπως και τις αποδοχές των υπηρετών συγκεκριμένων συμφερόντων και Ρουσφετοδιοριστών κάποιων, ώστε να διασφαλίζουν την πλαισίωση τους και το έργο υποβάθμισης του Συντάγματος και κάθε μορφής σεβασμού στον Κυρίαρχο λαο που δίνει την εντολή εκπροσώπησης.



*Η μέρα δεν ανήκει σε αυτούς. Αυτή είναι δήλωση επαγγελματία πολιτικού ο οποίος εχει υποχρέωση να διασφαλίζει την Δημοκρατία,
Γίνεται αυταπόδεικτο το επίπεδο Δημοκρατίας.

Η μέρα δεν ανήκει στους άμεσα βαλόμενους Έλληνες Ελληνίδες στην Ίδια τους τη Χώρα;

Η μέρα διαχρονικά, οι μέρες διαχρονικά, οι μήνες, τα χρόνια, οι δεκαετίες ανήκουν σε Ανέντιμους, Αντιδημοκράτες  και δολοφόνους Πολιτών, στη γεννέτηρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Γιάννης Κουρδομένος,







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάρολος Παπούλιας: "Δεν δέχομαι να με λένε Προδότη" Η μέρα δεν ανήκει σε αυτούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">