ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επτά ληστείες και μια εισβολή ενόπλων σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αττική.

Ψηφιακή Εφημερίδα Γλυφάδας Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011.
Επτά ληστείες και μια εισβολή ενόπλων σε χαρτοπαικτική λέσχη σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αττική.
Επτά ληστείες και μια εισβολή ενόπλων σε χαρτοπαικτική λέσχη σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αττική.

Η επίθεση στη χαρτοπαικτική λέσχη, η οποία στο παρελθόν έχει αποτελέσει πολλές φορές στόχο ληστών, έγινε στις 3.10 τα ξημερώματα από τέσσερις κουκουλοφόρους.

Οι δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων υπαλλήλους και παίκτες και άρπαξαν τα χρήματα που βρήκαν στα τραπέζια με την τσόχα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της λέσχης, η λεία της ένοπλης ληστείας ανέρχεται περίπου στα 10.000 ευρώ.

Παράλληλα, χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στο Κρυονέρι, δύο άγνωστοι μπήκαν από παράθυρο σε διώροφο σπίτι, που διαμένει ζευγάρι, το ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και μια κυνηγετική καραμπίνα που βρήκαν στο σπίτι και διέφυγαν.

Οι υπόλοιπες ένοπλες ληστείες αφορούν έναν Γερμανό τουρίστα, δύο πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, στην Κηφισιά, (όπου δύο δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και διέφυγαν με τις εισπράξεις), κατάστημα τροφίμων στον Αλιμο, κατάστημα ψιλικών στην Αγία Βαρβάρα, περίπτερο στον Αγιο Δημήτριο και πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Χαμοστέρνας στον Ταύρο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επτά ληστείες και μια εισβολή ενόπλων σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αττική. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">