ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γενική απεργία στα Μ - Να διαβάζεται μόνο τους Διαπλεκόμενους

Ψηφιακή Εφημερίδα Γλυφάδας.
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011.
Σε νέα 48ωρη απεργία προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους τόσο για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας όσο και για την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Το πρωί συνεδρίασαν οι επικεφαλής των σωματείων των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, στα γραφεία του ΗΣΑΠ, στην οδό Αθηνάς, όπου τέθηκε η πρόταση για νέα διήμερη απεργία την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 13 και 14 Οκτωβρίου, γεγονός που συνεπάγεται και νέα μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.






Η οριστική απόφαση θα ληφθεί από τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων σε κάθε μέσο μεταφοράς, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι. Πάντως τα περισσότερα σωματεία έχουν, ήδη, αποφασίσει να συμμετάσχουν.
Κομφούζιο αναμένεται να προκαλέσει η νέα 48ωρη αυτή τη φορά απεργία όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφορας, πλην του ΟΣΕ και του Προαστιακού, η οποία ξεκινά από σήμερα Πέμπτη ως και το Σάββατο.

Χαρακτηριστικά στην απεργία συμμετέχουν η ΕΘΕΛ, το ΜΕΤΡΟ, ο ΗΛΠΑΠ, ο ΗΣΑΠ και τα ΤΡΑΜ.

Η τυπική απόφαση για τις συντονισμένες ενέργειες πάρθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Σάββατο είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας από τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις του Δημοσίου και στις 19 Οκτωβρίου προγραμματίζεται πανεργατική απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

*ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. (ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)
(ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ)
Να διαβάζεται μόνο τους Διαπλεκόμενους της Πλουτοκρατίας που κρατούν ουδέτερη στάση και σαφώς αποδέχεστε.
(Εγω ήμουν, είμαι και θα είμαι σαφής.)
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γενική απεργία στα Μ - Να διαβάζεται μόνο τους Διαπλεκόμενους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">