ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ντέιβιντ Κάμερον: H βρετανική συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δύσκολο θέμα

Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχθηκε σήμερα ότι η βρετανική συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα παραμείνει ένα "δύσκολο θέμα", μετά την πρόταση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το εάν η Βρετανία θα παραμείνει στην ΕΕ που κατέθεσαν κάποιοι από τους βουλευτές του κόμματός του, παρότι αυτή απορρίφθηκε χθες Δευτέρα από το κοινοβούλιο.


"Δεν υπάρχει εχθρότητα, δεν υπάρχει κακία, ούτε πικρία", δήλωσε ο Κάμερον μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, στη διάρκεια της οποίας 81 συντηρητικοί βουλευτές ψήφισαν υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος αψηφώντας τις οδηγίες του Κάμερον.

Αν και το αίτημα για δημοψήφισμα απορρίφθηκε με 483 ψήφους κατά και 111 υπέρ, η ανταρσία θορύβησε τον βρετανό πρωθυπουργό.

Ο Μαρκ Πρίτσαρντ, εκπρόσωπος των ευρωσκεπτικιστών στους κόλπους των Συντηρητικών, δήλωσε ότι η Ευρώπη είναι πιθανό να γίνει "μεγαλύτερο και όχι μικρότερο θέμα" τα επόμενα χρόνια.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ντέιβιντ Κάμερον: H βρετανική συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δύσκολο θέμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">