ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ράφικ Τζιμπούρ: Καλός εγώ, καλύτερος ο Ολυμπιακός (Kαι ακόμα καλύτερος ο Αντιδιαπλεκόμενος)

Στην εξαιρετική συνολική απόδοση της ομάδας αποδίδει ο Ράφικ Τζιμπούρ τις δικές του επιδόσεις στο σκοράρισμα.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ράφικ Τζιμπούρ:

Για την υποδοχή από τους οπαδούς του Πανιωνίου: «Πάντα λέω ότι τα καλύτερά μου χρόνια στην Ελλάδα τα έχω περάσει στον Πανιώνιο. Ως εκ τούτου, όταν οι οπαδοί με υποδέχονται με αυτό τον τρόπο, είναι μια σπουδαία ποδοσφαιρική στιγμή κι αυτό το κρατάω στην καρδιά μου. Είναι μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου. Μια ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό μου, γιατί και εγώ έχω σεβαστεί αυτή την ομάδα».

Για την εξαιρετική του απόδοση και τα γκολ που πετυχαίνει: «Τα πάω καλά επειδή η ομάδα τα πάει καλά. Είμαι κομμάτι της ομάδας. Φυσικά, είναι πολύ όμορφο για μένα να σκοράρω κι αυτό σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Προσωπικά, ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να είμαι σημαντικός για την ομάδα».

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα: «Ο Αριέλ είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει τη μαγική πάσα. Αντιλαμβάνεται πολύ καλά πότε κάνω μια καλή κίνηση και έτσι είναι λογικό να είναι πολύ περήφανος όταν ολοκληρώνουμε τις πάσες του γιατί και ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα».

Για το αν ήταν δύσκολο να βρει κίνητρο για το ματς με τον Πανιώνιο μετά από αυτό με τη Ντόρτμουντ: «Όχι, καθόλου δύσκολο. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι ο Πανιώνιος είναι μια καλή και δυνατή ομάδα κι έτσι ειδικά στην έδρα του παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έτσι, γνωρίζαμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Για εμάς, όμως, ήταν ένα καλό ματς και το κάναμε εμείς να είναι εύκολο. Πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη πιο σκληρά ματς στη συνέχεια».
 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ράφικ Τζιμπούρ: Καλός εγώ, καλύτερος ο Ολυμπιακός (Kαι ακόμα καλύτερος ο Αντιδιαπλεκόμενος) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">