ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε οτι η περίοδος Χάριτος Κόκκορη τελείωσε

Ψηφιακή Εφημερίδα Γλυφάδας.
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011.
O Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε οτι η περίοδος
Χάριτος του κ.Κόκκορη τελείωσε.
*Ο Επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Βαρβιτσιώτης καλά κάνει και ακολουθεί την τακτική που γνωρίζει όμως σε αυτή τη Πόλη δεν αλλάζει τίποτα.

Πρόσφατα υπήρξε η ακόλουθη δήλωση Βαρβιτσιώτη:

Δώσαμε πολύτιμο χρόνο στη Δημοτική Αρχή, περιμέναμε να δώσει κάτι διαφορετικό ως νέα διοίκηση αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε. Με τον αυθαίρετο τρόπο που υφάρπαξαν την ψήφο των Γλυφαδιωτών με τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο ασκούν την εξουσία.

 Έχω πει επανειλημμένα ότι δεν γνωρίζω αν το Μνημόνιο Συνδιοίκησης που βγήκε στο φως της δημοσιότητας και περιελάμβανε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι μεταξύ του Δημάρχου και των συμμάχων του Λανδράκη και Παπαδόπουλου αλλά γνωρίζω ότι όλοι οι φίλοι και συγγενείς τους τακτοποιήθηκαν σε θέσεις του Δήμου.

*Εγω γνωρίζω οτι ο κ.Βαρβιτσίωτης όπως και ο κ. Κόκκορης γελάνε, διότι όσων αφορά την δική τους περίπτωση (δεν διακυβέβεται το ελάχιστο.)

Στη μοναδική επίσκεψη που είχα στον καθ'ύλην αρμόδιο του Δήμου εισέπραξα συγκεκριμένη απάντηση, (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ) όταν όλοι και όλες γνωρίζουν για ποιούς και ποιές έκαναν πολλά και σήμερα και στο παρελθόν οι δήθεν Δημοκράτες Πολιτισμένοι και κοινά Αμοιβόμενοι συμπολίτες μας.

Είναι τουλάχιστον για εμένα καθαρά πράξη Απολίτιστου να μπω σε μια διαδικασία δημοσιοποίησης όλων των ονομάτων όσων εχουν βολευτεί σε θέσεις του Δήμου Γλυφάδας και Δ.Σ. τις τελευταίες τετραετίες με τις γνωστές διαδικασίες.

Εγω οφείλω να δημοσιοποιώ την Αλήθεια και τα λιβανηστήρια  τους ας παίζουν το παιχνίδι τους βάση σκοπιμοτήτων και λόγων προσωπικής ιδιοτέλειας.

Προσωπικά στις περισσότερες περιπτώσεις πλαισιωτών του παρόντος δεν γνωρίζω το ελάχιστο της Δημόσιας προσφοράς τους σε τοπικό επίπεδο σε κανένα απολύτως τομέα ωστε να δικαιολογείται η πλαισίωση και δήθεν η εκπροσώπηση των υπολοίπων.

Γιάννης Κουρδομένος,

Θεωρώ οτι δεν χρειάζονται περισσότερα είναι πασιφανές τι δημιούργησαν και βάση ποιών σκοπιμοτήτων αρκετοί που σαφώς εχουν κάθε λόγο να στρουθοκαμηλίζουν επι του παρόντος.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011
Ενημέρωση όπως και όποτε θέλω.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε οτι η περίοδος Χάριτος Κόκκορη τελείωσε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">