ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Tο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 tv ομίλου Κυριακού 2011 - 2012 εν όψη κανονιού χρεοκοπίας

Ο Γιάννης Λάτσιος αγκαζέ με τη «μεταγραφή» της χρονιάς, Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Φερεντίνος περιτριγυρισμένος από δημοσιογράφους να προσπαθεί να δώσει τη δική του εξήγηση για την εκρηκτική εκκίνηση του «Πρωινό ΑΝΤ1».

Η Σίσσυ Χρηστίδου σαν έτοιμη από καιρό στο ρόλο της νέας πριγκίπισσας του σταθμού, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, ζευγάρι της (τηλεοπτικής) χρονιάς με τον πρώτο να συνεχίζει τα αντρικά ξενύχτια του στο Βράδυ και τη σύζυγό του να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσιάστριας στο μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1, για φέτος, το Dancing on Ice (όπου ο Κωστόπουλος θα είναι και εκεί, ως κριτής) (Αυτό έλειπε να χαλάσει η σούπα των γνωριζόντων και οικίων που χειραγωψυγαγωγούν).

Και αν βάλεις τους FAB 5, με τους Σαμαρά, Γαβαλά και Ψινάκη σε πρώτο πλάνο, καθώς και τον ανανεωμένο Γιώργο Παπαδάκη, τους Αρβύλα που επέστρεψαν, τους Θέμο και Περρή που συνεχίζουν για 12η χρονιά (με την wow Λάουρα Νάριες δίπλα τους), τον Στρατή Λιαρέλη να θέλει και φέτος ένα δελτίο ειδήσεων «μόνο με ειδήσεις» όπως είπε, με τη Μαρία Χούκλη στο πιλοτήριο, αλλά και το Total Black Out με τη Νάντια Μπουλέ, έχεις μέσες άκρες το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2011-12.

*Tο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 tv ομίλου Κυριακού 2011 - 2012 εν όψη κανονιού χρεοκοπίας χωρίς καμία ουσιαστική διαφοροποίηση στο ίδιο μήκος κύματος, άρα πόσο Λακαμάδες πρέπει να θεωρούνται οι παθητικοί αποδέκτες και πυροβολημένοι σε μια διαρκή επανάληψη που είναι ουσιαστική  εγκεφαλική επάλειψη;

*Προσωπικά δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, όμως περίμενα ριζικές αλλαγές στη βασική δομή μεταδιδόμενου προγράμματος με διαφοροποιήσεις ανάλογες αυτών που χρησιμοποίησε ο βασικός Πρωτεργάτης δημιουργός θεάματος και ψυχαγωγίας Φιλοποίμενας Φίνος.

*Δεν υπάρχει κανένας εναρμονισμός βάση της υπάρχουσας υφιστάμενης δεδομένης καταστάσεως του παρόντος, υπάρχει η μεθοδευμένη συνέχεια οι γνωρίζοντες και όσοι και όσες είναι δεδομένα γνωστοί και γνωστές, άρα χέζω την πρόσκαιρη επιτυχία και σκέψου λίγο τι ασπάζεσαι παθητικέ αποδέκτη του δέκτη.

*Τέλος στη φώτο καλαμοκαβαλημένος Κωστόφραγκεστάιν ο οποίος φαντάζομαι οτι είναι άκρα ακροδεξιός αν και ευνοήθηκε απο Πασοκικές Κυβερνήσεις,.... (βάση της νοοτροπίας του κατηγοριοποίησης σε πρώτης, δεύτερης, τρίτης, κ.α. κατηγορίας πολίτες, δευτεράντζες, τριτάντζες, νεραντζιες ανθισμένες, βιολέτες μαδημένες, συκιές πηδημένες....) και Μπαλατσινού σε οικία χρώματα άρα αρεστά. (Αλήθεια εσυ παθητικέ Αποδέκτη του Δέκτη ποιάς κατηγορίας η νοοτροπίας είσαι;)

(Αυτό που σκέφτηκες είναι λάθος)

Mην το κουράζεις, Ρώτα τον Κωστόπουλο.

Ο Πρωτεργάτης,



 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 tv ομίλου Κυριακού 2011 - 2012 εν όψη κανονιού χρεοκοπίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">