ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στις 21:00 o Oλυμπιακός αντιμετωπίζει την αήττητη μέχρι στιγμής Κάχα

Στην Ισπανία επιστρέφει ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, εκεί που στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από τη Μπιλμπάο, με στόχο τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση φέτος και πρώτη εκτός έδρας.

Στις 21:00, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς αντιμετωπίζει την αήττητη μέχρι στιγμής Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια. Εκτός αποστολής είναι οι Μιχάλης Πελεκάνος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ματ Χάουαρντ.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Αμερικανός, θα δείξουν κατά πόσο είναι σε θέση να ταξιδέψει στη χώρα των Βάσκων, μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο στην αναμέτρηση της Α1 με το Μαρούσι.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι πανέτοιμος να βοηθήσει στη ρακέτα απέναντι στο ισχυρό σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνησή τους επί ελληνικού εδάφους σήμερα και το απόγευμα αναχωρούν για την Ισπανία.

Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας (22:00) «πέφτει η αυλαία» της 3ης αγωνιστικής, την ερχόμενη Παρασκευή. Εκτός από τον Στράτο Περπέρογλου, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς παραμένουν αήττητοι σε δύο αγωνιστικές, αντίθετα με τη λιθουανική ομάδα που προέρχεται από δύο ήττες. Οι «πράσινοι» δεν έχουν δοκιμάσει τη γεύση της ήττας με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις από το 2003 (στο Κάουνας), ενώ επί ελληνικού εδάφους έχουν το απόλυτο... 6/6.

Όρθιος στον πάγκο των Λιθουανών θα βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, που ανακοινώθηκε επισήμως και θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον κάτοχο του τίτλου της Ευρωλίγκας. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε βρει και πέρυσι τον Τριφούνοβιτς απέναντί του στη διοργάνωση, πάλι εναντίον λιθουανικής ομάδας, της Λιέτουβος Ρίτας.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις 21:00 o Oλυμπιακός αντιμετωπίζει την αήττητη μέχρι στιγμής Κάχα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">