ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον Γύψο η χώρα για πολλά χρόνια τεράστιος τζόγος Παπανδρέου

Σε πλήρη απομόνωση από τον λαό, ο πρωθυπουργός προσπαθεί με το τέχνασμα του δημοψηφίσματος να θέσει εκβιαστικά διλήμματα και να αποφύγει την άμεση απομάκρυνσή του με εκλογές.

* "Εκλογές τώρα, κοροϊδία ή και επικίνδυνο το δημοψήφισμα" τονίζουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης

* Συνυπεύθυνο το "όλον ΠΑΣΟΚ" προσπαθεί να καταστήσει ο Γ. Παπανδρέου με την ψήφο εμπιστοσύνης, που από αύριο και για τρεις ημέρες συζητείται στη Βουλή

Με τρικ προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποφύγει τη λαϊκή κατακραυγή και να παραμείνει προσκολλημένος στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί. Χθες ενεργοποίησε το από καιρό συζητούμενο σχέδιο του δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία στην ουσία βάζει στον γύψο τη χώρα για πολλά χρόνια. Με βωβούς τους βουλευτές στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης και η συζήτηση θα αρχίσει αύριο στη Βουλή.

Το δημοψήφισμα, όπως διεφάνη και από την τοποθέτηση του Ευ. Βενιζέλου στην Κ.Ο., προορίζεται από τον Γ. Παπανδρέου για να στηθούν εκβιαστικά διλήμματα του τύπου "μέσα ή έξω από την Ευρωζώνη" προλειαίνοντας το έδαφος για τις εκλογές που δεν θα μπορέσει να αποφύγει.

"Έκπληξη" και δυσφορία για την κίνηση Παπανδρέου εξέφραζαν αργά το βράδυ ξένοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, ενώ μεγάλα ξένα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για "τεράστιο τζόγο" Παπανδρέου.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον Γύψο η χώρα για πολλά χρόνια τεράστιος τζόγος Παπανδρέου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">