ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αύριο Παπανδρέου Σαμαράς αποφασίζουν για τον νέο πρωθυπουργό που επιβάλουν οι Η.Π.Α

Η ιστορική συνάντηση ολοκληρώθηκε ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον κ. Παπανδρέου και Σαμαρά και υπήρξε συμφωνία για τη συγκρότηση νέας κυβέρνησης, η οποία θα έχει αποκλειστικό σκοπό να υλοποιήσει τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου και εν συνεχεία να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ρητά, προφανώς για να μπορέσει ο κ. Σαμαράς να συμφωνήσει τελικά, πως στη νέα κυβέρνηση δεν θα ηγείται ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να συναντηθούν την Δευτέρα προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Εάν πράγματι η επιλογή των Παπαδρέου Σαμαρά είναι ο Λουκάς Παπαδήμος ο ειδικός επιστήμων στο ΜΙΤ και οικονομικός εμπειρογνώμων στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Επιτροπής των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας κ.α γίνετε πασιφανές το καθεστώς επιβολής και είναι το λιγότερο ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Αίσχος και για τον ρόλο των Μ.Μ.Ε της χώρας μας.


Γιάννης Κουρδομένος,


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αύριο Παπανδρέου Σαμαράς αποφασίζουν για τον νέο πρωθυπουργό που επιβάλουν οι Η.Π.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">