ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελλη Στάη: Λίγο πολύ όλοι και όλες γνωρίζομαστε στην Ελλάδα (Νέος ''Πρωθυπουργός'')

Η ''μπίλια θα καθήσει'' την Τρίτη όσων αφορά τον νεο Πρωθυπουργό ώστε εμείς οι πολίτες της ''Δημοκρατικής'' Ελλάδας να συνεχίσουμε να τυνχάνουμε εκπροσώπησης όπως τυνχάναμε τις τελευταίες δεκαετίες και επι του παρόντος.

Εαν υπάρξει έστω και ένας πολιτευτής η δημοσιογράφος όπως η Στάη που εχει την δυνατότητα να πιστοποιήσει οτι ο πολίτης εκπροσωπείται απο αυτούς τους υπηρέτες της διαπλοκής και  κάπηλους της δημοκρατικότητας των ερτζιανών του Ν.Αττικής (που υπηρετεί όλος ο κρατικός μηχανισμός) ας το πράξει έναντι εμού.

Για ελάχιστο χρόνο έτυχε να ακούσω δια στόματος Έλλης ότι στην μικρή Ελλάδα λίγο πολύ όλοι και όλες γνωρίζομαστε, και γνωρίζουμε ποιός και ποιοι είναι, και τι είναι. (Η βασική διαπίστωση δεκαετίες είναι  συγκεκριμένη: OI ΙΔΙΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ, Οι ίδιοι μαιντανοί εχουν καθημερινά το προνόμιο του δημόσιου λόγου αν και κανείς εξ'αυτών δεν εδωσε το ελάχιστο του αγώνα ώστε να υπάρξουν τα πολλά Μ.Μ.Ε του παρόντος.)

Η κάθε Στάη και οι όμοιοι της ας αναλογιστούν τι έπραξαν φασιστοειδή της πολιτικής εξυπηρετώντας ιδιοτελείς σκοπιμότητες δομώντας την πολυδιαπλοκή στο χώρο, και μια ευτελισμένη Δημοκρατικότητα στα ερτζιανά της Ελλάδας.

Η κάθε Στάη και οι όμοιοι της ας θυμηθούν ποιοι έθεσαν τον θεμέλιο λίθο του πλουραλισμού και πολυφωνίας και εν γένει της Ιδιωτικής Ραδιοτηλεόρασης, και τι έπραξε σε βάρος τους ενα Κράτος Απατεώνων, Ανέντιμων, και υπονομευτών κάθε βασικής έννοιας Δικαίου και Δημοκρατίας.

''Το επίπεδο της Δημοκρατίας το γνωρίζουν όλοι. Όπως και τι εχουν δημιουργήσει. Ενας λαός ανεύθυνων και ανέντιμων Αντιδημοκρατών.''

Γλυφάδα 7 Νοεμβρίου 2011,

Γλυφάδα fm 90,6 mhz 1977 - 2004, Mόνο Κατασχέσεις και ενω ο πολίτης ακολούθησε την σύνομη διαδικασία.

Δεν χρειάζονται περισσότερα ώστε να υπάρχει σωστή κρίση του επίπεδου των πολιτών μιας Χώρας.

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος,

Υ.Γ: Είσαι σίγουρη οτι γνωριζόμαστε όλοι στην Ελλάδα; Τουλάχιστον εγω γνωρίζω το έργο των κάπηλων γνωριζόντων,των υπηρετών της διαπλοκής, και των δήθεν εκπροσώπων του πολίτη.

Ποιοι επιλέγουν τον ''Πρωθυπουργό'', ο κυρίαρχος λαός;

Ποιοι επέλεξαν τον απόλυτο ευτελισμό του Συντάγματος και κάθε βασικής έννοιας δικαίου βάση ιδιοτελών συμφερόντων, ο κυρίαρχος λαός;

Ποιοι αποδεδειγμένα εχουν καταπατήσει οτι θεσμικά και Συνταγματικά ισχύει, ο κυρίαρχος λαός;

Ότι ισχύει, ισχύει απο ανέντιμους που ζήτησαν τον θεσμικό ρόλο εκπροσώπησης των πολιτών, ενω διαχρονικά εκπροσωπούν το ατομό τους και συγκεκριμένα συμφέροντα παρακάμπτοντας το σύνολο των ισχυόντων εκ του ασφαλούς.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελλη Στάη: Λίγο πολύ όλοι και όλες γνωρίζομαστε στην Ελλάδα (Νέος ''Πρωθυπουργός'') Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">