ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντώνης Ζαΐρης: Είχαμε ένα άχρηστο πολιτικό προσωπικόκαι δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε

Η ρευστή πολιτική κατάσταση και η αγωνία για το μέλλει γενέσθαι στη χώρα βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής του ΣΚΑΪ Κυριακή με Δράση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, «παρακολουθούμε τους τακτικισμούς (σ.σ των πολιτικών αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων) και αναρωτιόμαστε τι θα μας ξημερώσει τη Δευτέρα. Η κατάσταση είναι δραματική. Υπάρχει αγωνία για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις μισθοδοσίες».

Από την πλευρά της αγοράς, ο γενικός διευθυντής του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος) Αντώνης Ζαΐρης δήλωσε ότι «είναι αυτοκτονία η έξοδος της χώρας από το ευρώ».

«Είναι απαραίτητη η συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων. Είχαμε ένα άχρηστο πολιτικό προσωπικό, και δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα πράγματα» σημείωσε.

H AΠΟΨΗ ΜΟΥ,  ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Πραγματικά λυπάμε οταν κάνω την διαπίστωση οτι αυτοί που καυτηριάζουν το πολιτικό προσωπικό της Χώρας,έχουν εμμονές συνέχισης των ιδίων μετά το σύνολο απο αποτυχίες του πολιτικού συστήματος 38 ετών.

(Δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα απολύτως απο τα δυο κόμματα και τις πολιτικές τους που οδήγησαν στο παρόν.)

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο να περιμένεις διαφοροποιήσεις έστω και εαν υπάρχει η συνεργασία αυτών.

Συνεχίζουμε να έχουμε ενα άχρηστο πολιτικό προσωπικό, όπως και ενα σώμα υποκριτών πολιτών οι οποίοι επιλέγουν σκόπιμα ότι τους εξυπηρετεί και σαφώς οχι οτι χρειάζεται ώστε να υπάρξει διαφοροποίηση.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντώνης Ζαΐρης: Είχαμε ένα άχρηστο πολιτικό προσωπικόκαι δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">