ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπλόκο στον Αδώνιδος Γεωργιάδη , μπήκε στο δημαρχείο από την πίσω πόρτα

Μετ' εμποδίων έγινε η χθεσινοβραδινή ομιλία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Αδώνιδος Γεωργιάδη στο Δημαρχείο Χολαργού με θέμα "Προτάσεις για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση.

Μετ' εμποδίων έγινε η χθεσινοβραδινή ομιλία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Αδώνιδος Γεωργιάδη στο Δημαρχείο Χολαργού με θέμα "Προτάσεις για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση. Ενημέρωση για τα επιτεύγματα του ΛΑΟΣ".

 Περίπου 300 άτομα, μέλη της ανοιχτής λαϊκής συνέλευσης Χολαργού - Παπάγου, συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο με σκοπό να εμποδίσουν τον κ. Γεωργιάδη να μπει στο κτίριο. Υστερα από μικρής έκτασης αψιμαχίες με τους άνδρες της Αστυνομίας που είχαν παραταχτεί μπροστά στην είσοδο του δημαρχείου, οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν προς τη Λεωφόρο Μεσογείων.

 Τελικά, ο ''υφυπουργός Ανάπτυξης'', ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη και τον πολιτευτή Μπάμπη Καραθάνο, μπήκε στο δημαρχείο από την πίσω πόρτα.

*Ότι και να γράψεις για το έκτρωμα κυβέρνηση του παρόντος θα είναι λίγο, ελάχιστο.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπλόκο στον Αδώνιδος Γεωργιάδη , μπήκε στο δημαρχείο από την πίσω πόρτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">