ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αριστερή Ρ. Π Γλυφάδας: Εντρομη η κυβέρνηση απο την κατακραυγή για τα χαράτσια

Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας
              κόντρα στο μνημόνιο και τον «Καλλικράτη»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η δημοτική παράταξη «Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας» καταγγέλλει στον Γλυφαδιώτικο λαό, την άγρια καταστολή στην οποία προχώρησαν σήμερα τα ΜΑΤ με εντολή της συγκυβέρνησης του μνημονίου κατά την βίαιη επέμβασή τους στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος της ΔΕΗ που τελεί σε κατάληψη από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Συνέλαβαν τον Πρόεδρο και άλλους οκτώ συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αλλά και έξη πολίτες που συμμετείχαν στην περιφρούρηση του κτιρίου και τους οδήγησαν στο αυτόφωρο, όπου και ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για παρακώλυση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Η συγκυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, έντρομη μπροστά στο γενικότερο κοινωνικό ξεσηκωμό εναντίον των δυσβάσταχτων χαρατσιών, δε δίστασε να δείξει το αποκρουστικό, αντεργατικό και αντικοινωνικό της πρόσωπο. Επιβεβαιώνει και αυτή πολύ σύντομα πως ο κρατικός αυταρχισμός και η απρόκλητη αστυνομική βία, η τρομοκρατία, η ποινικοποίηση των εργατικών και κοινωνικών αγώνων σε βάρος των εργαζομένων και όλων όσων αντιστέκονται στη βάρβαρη πολιτική των μνημονίων, είναι το μέσο επιβολής των αντικοινωνικών πολιτικών και μόνιμη και συνειδητή επιλογή της.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία, ούτε τρομοκρατούνται, ούτε σκύβουν το κεφάλι. Ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια, στις αντεργατικές πολιτικές και τα καταστροφικά μνημόνια της εξαθλίωσης, δυναμώνει και συνεχίζεται.

Καλούμε το Γλυφαδιώτικο λαό να συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στους εργαζόμενους που συνεχίζουν την κατάληψη του κέντρου πληροφορικής της ΔΕΗ (Μεσογείων 192, Χολαργός).

Ο αγώνας του λαού και των εργαζομένων δε μπορεί παρά να είναι νικηφόρος και να ανατρέψει την κυβέρνηση των εκβιασμών και της τρομοκρατίας αλλά και το σύνολο των αντιλαϊκών πολιτικών του μνημονίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Δυναμώνουμε την αντίδρασή μας και συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις των συμπολιτών μας. Πυκνώνουμε τις γραμμές της «Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών»

Όλοι στη νέα συνέλευση της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Δευτέρα 28/11, 6:30 μ.μ.
Αν. Ρωμυλίας 123 & Γ.Γεννηματά

«Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας»

Γλυφάδα, 24 Νοεμβρίου 2011


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αριστερή Ρ. Π Γλυφάδας: Εντρομη η κυβέρνηση απο την κατακραυγή για τα χαράτσια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">