ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με διαγραφή απειλεί όποιον ρίξει λάδι στην εσωκομματική κόντρα ο Αντ.Σαμαράς

Τέλος στην εσωστρέφεια βάζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς και των μετριοπαθών είχε αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να λαμβάνει διαστάσεις.

Με μια δήλωση, σε τόνο απολύτως αποφασιστικό, ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει ότι όποιος συνεχίσει να «ασχολείται με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στην ΝΔ» θα βρεθεί αυτομάτως εκτός κόμματος.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά αναφέρει: «Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που προσβάλλουν όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. »

«Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!»

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ μετριοπαθών και εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς άρχισε να φαίνεται εντονότερα κατά τις διεργασίες για τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση συνεργασίας και φούντωσε λόγω της διαφορετικής αντιμετώπιση που είχαν οι Π.Καμμένος και Σ.Χατζηγάκης.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε δημοσίως, με σειρά βουλευτών της ΝΔ και συνεργατών του κ. Σαμαρά να ανταλλάσσουν βολές από τη συχνότητα καναλιών και ραδιοφώνων.

(Βολές δια μέσω των ερτζιανών; Πάμε στο δια ταύτα: O ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ.)

 ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ 38 ΕΤΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ν.Δ, ΚΑΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .

ΒΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 20% ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ,   ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

 (ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

*Επ' ουδενί δεν επιθυμώ να μειώσω στον ελάχιστο βαθμό τον ρόλο η την αξία των πολιτικών που εύκολα γίνονται ο εύκολος στόχος επι του παρόντος (και οχι άδικα διότι οι χειρισμοί αυτών οδηγούν σε ατελή μετεξέλιξη) όμως πρέπει να γίνεται συνειδητά αντιληπτό ότι όλα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, και ο κύκλος των δυο κομμάτων έκλεισε.

Υπεραπλουστευτικό Παράδειγμα: Παίρνεις μια Ford Galaxie Μοντέλο του 1974, τοποθετείς ενα κινητήτα turbo  transmission kits 450 ίππων,  τέσσερα ζαντολάστιχα NCT-5 205/50/R17, άρα το όχημα εχει πλέον γκάζια, και μόλις το σανιδώσεις.......... ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ .

Γιάννης Κουρδομένος


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με διαγραφή απειλεί όποιον ρίξει λάδι στην εσωκομματική κόντρα ο Αντ.Σαμαράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">