ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε εξέλιξη το κρίσιμο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών (ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ) υπό τον Κάρολο Παπούλια

Λίγο μετά τις 10:00 άρχισε το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, από το οποίο θα προκύψει το όνομα του νέου πρωθυπουργού.

Στο Προεδρικό Μέγαρο προσήλθαν με λίγα λεπτά διαφορά ο απερχόμενος πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καθώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης.

Πρώτος έφθασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης δηλώνοντας: «Είναι μια ηλιόλουστη μέρα». (Άλλωστε πως να μην είναι για τον Καρατζαφέρη, τον δήθεν εκπρόσωπο των πολιτών (συγκεκριμένα τον κλέφτη και κάπηλο της Δημοκρατικότητας των ερτζιανών)

(Προφανώς είναι ημιμαθείς και αστοιχείωτοι όλοι και δεν γνωρίζουν πως απο τους 102,7 mhz που είχε καταθέσει για νομιμοποίηση λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού και λειτουργούσε πέραν της δεκαετίας ως δια μαγείας βρέθηκε στους 90,6 mhz.) TIΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΕΝΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ.

Στη συνέχεια έφθασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ.Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε: «Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι, ελπίζω να είναι και η τελευταία».

Στις 10:00 έφθασε και ο απερχόμενος πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί εισήλθαν στην αίθουσα του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών και κάθησαν γύρω από το τραπέζι των συσκέψεων.

Στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε σειρά τηλεφωνημάτων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και του Λουκά Παπαδήμου, προκειμένου να αναλάβει το αξίωμα του πρωθυπουργού.

*Η Άποψη του πολίτη είναι ξεκάθαρη και σαφής: Κλέφτες και Κάπηλοι της λαϊκής εντολής.

Γλυφάδα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011.

Γιάννης Κουρδομένος,


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε εξέλιξη το κρίσιμο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών (ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ) υπό τον Κάρολο Παπούλια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">