ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΣΕΕ: Απαράδεκτη η απόφαση να πληρώσουν οι άνεργοι το τέλος στα ακίνητα

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει η ΓΣΕΕ την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει στη ρύθμιση για την έκτακτη εισφορά στα ακίνητα και τους επιδοτούμενους ανέργους και της ζητά να την αποσύρει.

«Την ώρα που χιλιάδες άνεργοι εξασφαλίζουν με δυσκολία τα προς το ζην και πολλοί από αυτούς αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και τις βασικές τους ανάγκες, η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της τους στερεί το πενιχρό εισόδημά τους».

Εντονη είναι η αντίδρασή της και στην εξαίρεση των ξενοδοχείων από το συγκεκριμένο τέλος που εξετάζει η κυβέρνηση.

«Αποτελεί πρόκληση η επιχειρούμενη απαλλαγή των ξενοδόχων από το νέο χαράτσι για τα ακίνητα με το επιχείρημα ότι η ελληνική οικονομία στηρίζεται από την τουριστική βιομηχανία. Αρκετά προκλητικά προνόμια έχουν αποσπάσει οι μεγαλοξενοδόχοι στο όνομα ενίσχυσης της τουριστικής βιομηχανίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί η εξαίρεση όλων των Ιδρυμάτων και ειδικά πολιτικών που λαμβάνουν περι το ενα εκατομμύριο ετησίως σε αρκετές περιπτώσεις  απο τους ηλιθίους νομοταγείς πολίτες.

ΒΛΕΠΕ ΙΔΡΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ. (πρέπει κάποια στιγμή οι πολίτες να σκέπτονται με σύνεση τι παρέχουν, σε ποιούς παρέχουν, γιατί παρέχουν, και ποιο ειναι το έργο πολλών ιδρυμάτων.) 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΣΕΕ: Απαράδεκτη η απόφαση να πληρώσουν οι άνεργοι το τέλος στα ακίνητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">