ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναλύει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναλύει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να πάρει το ντέρμπι.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στην εφημερίδα "πρωταθλητής" για την αναμέτρηση στο "Καραϊσκάκης" λέγοντας ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να είναι έτοιμοι ψυχολογικά γι' αυτό το ματς.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

"Kαι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία με τον ΟΦΗ, κάθως μέσα στην διάρκεια μιας σεζόν, συμβαίνουν κι αυτά σε όλες τις ομάδες. Απλώς για τους παίκτες του Ολυμπιακού το παιχνίδι τελείωσε μετά το 2-0 και το πλήρωσαν όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες σε αυτό το παιχνίδι όπως είναι ο Φουστέρ και η ομάδα δεν θα έχει σημαντικές απουσίες. Λογικό είναι ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής, ως μία ομάδα με ποιότητα, καλό αγωνιστικό πλάνο και ως γηπεδούχος να έχει προβάδισμα.

Σε καλή κατάσταση, όμως, αλλά και σε ανάλογη ψυχολογία βρίσκεται ο ΠΑΟ που κέρδισε στα τελευταία παιχνίδια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα αφορά κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Ο Φερέιρα έχει επιλέξει ένα σύστημα 4-6-0 χωρίς κλασικό επιθετικό, αλλά με παίκτες που βγαίνουν από πίσω και με κίνηση.

Πρόκειται για μία διάταξη που μπορεί να μπερδέψει την άμυνα και δη τους στόπερ, οι οποίοι έχει συνηθίσει να έχουν τον αντίπαλο επιθετικό κοντά τους και όχι να τον ψάχνουν στην πλάτη τους. Είναι σίγουρο πως όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία και ο Φερέιρα έχει δουλέψει σε αυτό το κομμάτι με τους παίκτες του".



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναλύει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">