ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον παλαιστινιακό αγώνα (Στηρίζει τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους)

Την αλληλεγγύη της στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού εκφράζει με δήλωσή της η κοινοβουλευτική ομάδα και οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αλληλεγγύης με τον παλαιστινιακό λαό σήμερα 29 Νοεμβρίου.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν ότι στηρίζουν «τον ηρωικό αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού, που για δεκαετίες δέχεται την ιδεολογική, πολιτική, οικονομική, και στρατιωτική πίεση των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, σε συνδυασμό και συντονισμό με το ιμπεριαλιστικό κράτος του Ισραήλ».

Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα για τη δημιουργία του ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Ισραήλ και καλεί τον ελληνικό λαό να εκφράσει την αλληλεγγύη τους στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

(Kαι εγώ στηρίζω (διότι ουδείς με στήριξε) τον αγώνα των εξωγήινων για την μελοντική επικράτιση του πλανήτη και ενός ανεξάρτητου έθνους, και έχουν την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση μου.)

(Μόνο εξωγήινος θεωρεί οτι είναι ο ακομμάτιστος πολίτης στην Ελλάδα (Αυτός που δεν εχει συνδράμει στον ελάχιστο βαθμό κατά του συνόλου), άρα σήμερα στηρίζει τους ''εξωγήινους'' διότι δεν είναι λαμόγια και δεν ευθύνονται στον ελάχιστο βαθμό.)

(Όλα σε αυτη την Χώρα περνάνε απο το φίλτρο της Διαπλοκής, και της καταπάτησης της λαϊκής κυριαρχίας και εντολής, και υπάρχει η αποδοχή του καλώς είχαν και έχουν τα πράγματα σε αυτή την βάση.)

(Όρίζουν κάποιοι οτι το υπάρχων σκηνικό είναι το κατάλληλο (βάση της εξαγοράς συνειδήσεων) και οι πηθικομαϊμούδες αποδέχονται και ακολουθούν.)

( Όταν υπάρχουν πολίτες οσφυοκάμπτες των ισχυόντων και  με δεδομένη την αποδοχή ''καταλλήλων'' που τους υποβαθμίζουν εκ των υστέρων, αναλογίζεσαι την μετεξέλιξη εκ των προτέρων.)
 
Γλυφάδα, 29 Νοεμβρη 2011

Γιάννης Κουρδομένος,

Υ.Γ: Σύντομα κλείνει ενας χρόνος του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη που εχει επιλεγεί απο τους Σοσιαλοφασίστες οπως τους αποκαλούσαν οι κομμουνιστές στο παρελθόν, και ενω υπάρχει η διαπίστωση  οτι πλαισίωσε περι τις ''10 θέσεις'' και αρμοδιότητες πλήν της θέσεως του Δημάρχου μετά την εκλογή του. (Που πάσχει το σύστημα που τυνχάνει Αποδοχής;)

* H ειλικρίνεια και η Αλήθεια αυτούσια υποβαθμίζονται διαχρονικά, και υπάρχει μια υποκριτική αποδοχή απο πολίτες ''ακατάλληλους''όλων αυτών που δόμησαν ημιτελώς ανεύθυνα ως ''κατάλληλα''.

* Υπάρχει αυταπόδεικτα η ακαταλληλότητα των πολιτών που συνεχίζουν να σκέπτονται και να λειτουργούν ως λαμόγια. (Ο Γνώμονας τα ιδιοτελή συμφέροντα και στη συνέχεια της ομάδας, του χρώματος, κόμματος, παράταξης, κ.α. Σαφώς οχι το δίκαιο.)

* Ακατάλληλοι οι πολίτες που πολιτεύονται σε πολλές περιπτώσεις τουλάχιστον στην Ελλάδα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον παλαιστινιακό αγώνα (Στηρίζει τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">