ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν πληρώνω το χαράτσι της ΔΕΗ με σπόνσορες Δημάρχους! ('Άραγε γιατί;)

Ζητούν το χαράτσι από άστεγους σεισμοπαθείς.  Καλούνται να πληρώσουν φόρο για τα κατεστραμμένα σπίτια τους.

Δεν έχουν πού να μείνουν, αφού οι κατοικίες τους καταστράφηκαν από το φαινόμενο των συνεχών μικρών σεισμικών δονήσεων και η κυβέρνηση τους θυμήθηκε στέλνοντας τους το χαράτσι των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ!

Eναι οι απείθαρχοι πολίτες που θα επιφορτώσουν τους δήθεν συνεπείς;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», οι σεισμοπαθείς κοινοτήτων του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία παρά το γεγονός ότι δεν έχουν προσωρινή στέγη ούτε καν σε λυόμενα καλούνται να πληρώσουν φόρο για τα κατεστραμμένα σπίτια τους.

Σαφώς υπάρχουν οι δήθεν νομοταγείς που θα συμμορφωθούν και θα πληρώσουν το χαράτσι (Είναι αυτοί που όπως δήλωσε ο Πάγκαλος Μαζί τα φάγανε, οι υπόλοιποι για ποιούς λόγους να πληρώσουν, και απο ποια χρήματα αυτά που έφαγαν οι άλλοι;)

Συγκεκριμένα είναι υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει σε όσους δεν εχουν την δυνατότητα πληρωμής. (Εσείς ρε λαμόγια θα τους κάνετε κλέφτες η ληστές;)

Άλλοι τα έφαγαν και τα τρώνε και άλλοι επιφορτώνονται απο ενα Κράτος ανεύθυνων και απατεώνων.

Ειδικά όσων αφορά εμένα μετά το σύνολο των υπονομεύσεων απο υπηρέτες της διαπλοκής και συνθήκες φυσικής εξόντωσης μου ποιοι γαμημένοι ζητούν το Χαράτσι χιλιάδων ευρώ όταν δεν μου εχουν παρέχει απολύτως τίποτα πλήν υπονομεύσεων;

Καλό είναι να προσέχουν κάποιοι τι γράφουν και πως το γράφουν.

Είναι υποχρέωση του Δήμου να αναλαμβάνει δια μέσω των εκλεγμένων τις υποχρεώσεις τους έναντι των Δημοτών, και εχω το σύνολο των αποδείξεων για ανέντιμους και λαμόγια σε τοπικό επίπεδο.

Γλυφάδα 9 Νοεμβρίου 2011,

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Γνωρίζουν αυτοί οι υποδιέστεροι του Καραγκιόζη πόσες χιλιάδες ευρώ είχαμε πληρώσει υπέρ της ΔΕΗ οσο υπήρχε καθημερινή λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM χωρίς να υπάρχει ούτε ενα ευρώ ως έσοδο;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν πληρώνω το χαράτσι της ΔΕΗ με σπόνσορες Δημάρχους! ('Άραγε γιατί;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">